irinel columbeanu, monica gabor si fiica lor
Actualitate

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au un singur copil, pe Irina. / Foto: Instagram

Fiica lui Irinel Columbeanu i-a sărit în ajutor tatălui ei și i-a trimis bani din SUA. Adevărul despre propunerea lui Mr. Pink

Zilele trecute s-a vorbit despre o propunere pe care Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor, i-ar fi făcut-o lui Irinel Columbeanu. Conform unui apropiat citat de cancan.ro, fostul milionar ar fi primit o mână de la ajutor de la Mr. Pink, care s-ar fi oferit să-l aducă în SUA și să plătească să locuiască într-un azil acolo. Acum, Columbeanu a infirmat informația și a spus că cea care i-a sărit în ajutor a fost fiica lui.

Odată milionar în euro, acum ajuns la sapă de lemn, Irinel a spus că nu ia în calcul varianta de a pleca din România. Mai mult, nici medicii nu l-ar lăsa să plece. Acesta a declarat și că nu a fost sunat nici de Monica, nici de iubitul ei. 

Citește și: Monica Gabor, intens criticată după ce Irinel Columbeanu s-a mutat la azil: “Datorită lui ai ajuns mare fiță. Tu cum îl ajuți?”

Irinel Columbeanu a primit bani de la fiica lui

irinel columbeanu si fiica lui (1)
Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina / Foto: Instagram

"Nu m-a sunat nici el, nici ea. Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu apel video. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat. Medicamentația a rămas aceeași. Nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian (patronul centrului de îngrijire din Ghermănești -n.r.) strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, ca să pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, invitat în emsiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

De cinci ani, Irina, unicul copil al lui Irinel Columbeanu, a plecat să locuiască alături de mama ei, Monica, în Malibu. Acolo, adolescenta a înflorit: e printre cei mai buni elevi de la liceul ei, are permis de conducere și se descurcă să fie independentă, are o mulțime de activități extrașcolare, bine văzute pentru portofoliul ei de viitoare studentă, are planuri mari pentru cariera ei și chiar a făcut și prima sumă frumoasă de bani din vânzarea unor tablouri.

Citește și: Era milionar, acum e la sapă de lemn. Irinel Columbeanu nu-și poate plăti nici azilul: “N-am cum să-l țin la infinit fără bani”

Monica Gabor, criticată după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

monica gabor si irinel columbeanu
Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți și au o fată. / Foto: Instagram

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, s-a trezit peste noapte cu o ploaie de comentarii negative la ultimele postări puse pe Instagram, deși pozele au fost publicate acum un an. Mulți internauți au simțit nevoia să-i reproșeze fostei doamne Columbeanu că nu-l ajută pe tatăl fiicei ei, după ce acesta a ajuns la azil.

Monica Gabor, deși mai este legată de Irinel doar prin prisma singurului lor copil, Irina, care acum locuiește alături de ea în SUA, a fost intens criticată pe rețelele sociale. Multe comentarii negative s-au îndreptat spre ea și s-au adunat la poze postate de ea în octombrie 2022.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

"Domnul Columbeanu face turul televiziunilor să ceară ajutor să plătească azilul unde stă din mila patronului o lună-două. Voi chiar nu puteți să-l ajutați?"; "Datorită lui Irinel ai ajuns mare "fiță". Acum tu cum ajuți pe cel care te-a ajutat? Astea sunt lecții de viață"; "Degeaba sunteți frumoase dacă aveți sufletul gol. Puteai să-l ajuți pe Columbeanu că datorită lui ți-ai depășit condiția. Dumnezeu nu doarme"; "Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut la emisiunea “Fiță cu Adiță”. Abia merge și arată foarte rău" - au fost câteva dintre mesajele primite de fosta doamnă Columbeanu la poza în care apare alături de fiica ei și de fiul iubitului ei, Mr. Pink.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri