printesa charlene si printul albert de monaco
Divertisment

Prințesa Charlene a lipsit anul acesta de la festibitățile dedicate Zilei Naționale a Principatului Monaco. / Foto: Profimedia

Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

Prinţul Albert al II-lea de Monaco a dezminţit joi zvonurile persistente care semnalează existenţa unor probleme cu soţia sa, Charlene, subliniind că prinţesa se recuperează în străinătate după intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut anul acesta, relatează EFE, potrivit Agerpres.

„Nu suferă de nicio boală gravă sau incurabilă şi nici nu avem vreo problemă de cuplu. Căsnicia noastră nu este deloc în pericol, vreau să fiu clar cu privire la acest aspect. Este vorba despre consecinţele tuturor operaţiilor pe care le-a suferit în ultimele luni”, a declarat prinţul pentru revista Paris Match.

Revenită pe 8 noiembrie din Africa de Sud, ţara în care şi-a petrecut copilăria şi a cărei cetăţenie încă o deţine, prinţesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală sub anestezie generală la începutul lunii octombrie, ultima dintr-o serie de intervenţii realizate din cauza unei infecţii ORL.

Fostă înotătoare de înalt nivel competiţional, Charlene Lynette Wittstock, născută în 1978 în Zimbabwe, s-a căsătorit cu prinţul Albert al II-lea de Monaco în anul 2011. Cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor nu a putut fi sărbătorită în luna iulie în principat, din cauza absenţei prinţesei Charlene.

„Am decis împreună cu familia noastră că cel mai bun lucru este ca ea să se poată odihni liniştită, nu în Monaco, ci în străinătate, din motive de discreţie şi de comoditate”, a precizat prinţul Albert, care s-a arătat încrezător că această „retragere terapeutică” îi va permite prinţesei să se recupereze complet.

Prinţul a precizat că celor doi copii ai cuplului, gemenilor Gabriella şi Jacques, în vârstă de 6 ani, le este foarte dor de mama lor, dar că au reacţionat foarte bine şi ştiu că o vor putea vedea „imediat ce va va fi posibil”.

Recent, o sursă a citată de Page Six anunța că starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco este mai precară decât s-a crezut și că soția prințului Albert a slăbit drastic.

De Ziua Națională a micuțului stat Monaco are loc, anual, o paradă la care asistă, de la balconul palatului, și familia regală. Anul acesta, deși întoarsă acasă după o lungă perioadă petrecută în Africa de Sud, prințesa Charlene nu a putut participa. Toate privirile și inimile au fost cucerite de gemenii ei de șase ani, care au ținut să-i transmită cât de mult o iubesc.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri