printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco aproape a murit din cauza problemelor de sănătate /Getty Images

Starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco, mai precară decât s-a crezut. Soția prințului Albert a slăbit drastic

Prințesa Charlene de Monaco „aproape a murit” în Africa de Sud, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a pierdut foarte mult în greutate, potrivit Page Six

Prințesa Charlene a fost într-o stare foarte gravă și „aproape și-a pierdut viața” din cauza unei boli misterioase, potrivit Six Page. Un apropiat alacesteia susține că palatul subminează gravitatea stării de sănătate a prințesei, iar prietenii sunt îngrijorați, mai ales că din cauza problemelor de sănătate cu care s-a luptat în ultimele luni a slăbit foarte mult. 

Potrivit sursei, Prințesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, a avut o infecție ORL severă,  care a dus la „probleme severe ale sinusurilor și la înghițire, ca urmare a unor intervenții chirurgicale anterioare”. „Ea nu a putut să mănânce alimente solide mai bine de șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. Ea a reușit să se alimenteze doar cu lichide, cu ajutorul unui pai, motiv pentru care a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală. Este epuizată după șase luni în care a fost supusă unor operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător ca urmare a acesteia. I-a fost dor cu disperare de copiii ei și de soțul ei în timp ce era blocată în Africa de Sud, pentru că nu putea călători acasă.”, a spus sursa. 

Prințesa Charlene a petrecut mai bine de șase luni în Africa de Sud, iar la întoarcerea în Principat, soțul acesteia, prințul Albert a declarat că partenera lui nu se află în Monaco, ci la o clinică  în străinătate. Acesta a susținut că „devenise evident că nu se simte bine” în câteva ore de la întoarcerea ei la Monaco din Africa de Sud. Regele, în vârstă de 63 de ani, a spus că va rămâne acolo câteva săptămâni. Mai mult, acesta a precizat că starea ei actuală a fost rezultatul „mai multor factori care sunt chestiuni private”. 

Citește și: "Ne e dor de tine, mami!" Copiii prințesei Charlene au afișat mesaje emoționante de Ziua Națională, petrecută în lipsa mamei lor

„Era evident epuizată, fizic și emoțional”, a adăugat el. „Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie. Evident că au existat consecințe ale diferitelor intervenții chirurgicale și ale procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni. Acesta a fost cu siguranță un factor, dar în acest moment prefer să nu comentez mai departe. Pot spune că suferea de o oboseală incredibilă. Nu dormise bine de câteva zile și nu mânca deloc bine. A slăbit mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potențiale afecțiuni. O răceală sau gripă sau mai rău, COVID”, a mai adăugat Prințul Albert. 

„Este nedrept că este descrisă ca având un fel de problemă mentală sau emoțională. Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud”, a decarat un apropiat al prințesei pentru Page Six.

Prințesa Charlene a ratat a 10-a aniversare a nunții ei

Absența îndelungată a lui Charlene din Monaco a făcut-o să rateze cea de-a 10-a aniversare a nunții ei și a alimentat zvonurile despre o ruptură în căsnicia ei cu Albert, zvonuri că acesta ar fi înșelat precum și speculații despre sănătatea ei. 

„Nu există probleme cu căsnicia ei, în afară de faptul că Prințesei Charlene i-a fost dor cu disperare de copiii ei și de soțul ei în timp ce era plecată.Adevărul era că era prea bolnavă pentru a călători acasă, dacă ar fi putut reveni la familia ei, ar fi fost acolo imediat.”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Prințesa Charlene și Prințul Albert, care au împreună doi copii, gemenii de 6 ani - Gabriella și Jacques, au negat vehement zvonurile privind problemele din căsnicia lor. Albert a continuat să combată informațiile despre alte probleme de sănătate ale Prințesei Charlene.

Citește și: Prințesa Charlene, prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit că se află ”într-o locație secretă”. Ce a postat pe Instagram

„Pentru că știu că există zvonuri acolo, permiteți-mi să spun: acesta nu este COVID. Și nu este legat de cancer. Nu este o problemă de relație personală. Și dacă vreți să discutăm despre o altă speculație, nu este deloc legată de chirurgia plastică sau operația facială.”, a spus Albert pentru People într-un interviu.

Potrivit lui Albert, căutarea unui tratament „în altă parte în Europa” era o soluție pe care prințesa o hotărâse deja la întoarcerea ei la Monaco.

„Deja luase decizia și am vrut doar să ne confirme în fața noastră. Ea a vrut asta. Știa deja că cel mai bun lucru de făcut era să meargă să se odihnească și să aibă un tratament cu adevărat încadrat din punct de vedere medical. Și nu în Monaco. Din motive de confidențialitate, ar trebui să fie undeva în afara principatului”, a explicat el. Charlene a fost „foarte calmă și foarte înțelegătoare”, a spus Albert, adăugând că „și-a dat seama că are nevoie de ajutor”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri