Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia

Angajații familiei regale i-au poreclit pe Harry și pe Meghan Markle. Cum erau numiți aceștia în cercurile personalului regal

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit un cuplu controversat încă de la primele lor apariții în public, însă acest lucru nu i-a făcut să-și schimbe cu nimic sentimentele unul față de celălalt. Cei doi s-au „luptat” mereu cu părerile celor din jur, inclusiv cu cele ale familiei regale. 

Nu doar membrii regali i-au criticat, ci și angajații familiei regale, care au folosit mult timp o poreclă pentru ducii de Sussex, atunci când se vorbea despre ei. În cartea „Elisabeta: Un portret intim”, scrisă de prietenul prințului Philip, Gyles Brandeth, acesta vorbește despre numele secret pe care personalul regal în folosea pentru a vorbi despre prințul Harry și Meghan Markle. 

„Ori de câte ori numele ducelui și ducesei de Sussex apar în cercurile curții, curtenii schimbă subiectul sau se referă la ei drept „persoane care locuiesc în străinătate”. Dacă Harry și Meghan sunt menționați în fața membrilor regali, aceștia din urmă doar zâmbesc și răspund scurt „le dorim toate cele bune” și nimic altceva”, a declarat Gyles Brandeth. 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Citește și: Regina Elisabeta nu lăsa pe nimeni să-i țină umbrela. Suverana avea un motiv foarte bine întemeiat pentru acest gest

În carte se menționează, de asemenea, faptul că Regina Elisabeta i-a rămas „devotată” prințului Harry și a fost singura care s-a bucurat pentru el atunci când a decis să se căsătorească cu Meghan Markle. 

„Adevărul este că, atunci când nepotul ei i-a spus că se căsătorește cu Meghan Markle, ea a fost cu adevărat încântată de acest lucru. Îi plăcea de Meghan și le-a spus asta multor oameni. Ea a făcut tot ce a putut pentru ca viitoarea ei nepoată să se simtă bine-venită”, a mai spus autorul. 

Regina Elisabeta s-ar fi luptat "cu o formă rară de cancer" în ultimele luni din viață

De asemenea, cartea scoate la lumină și un detaliu inedit despre ultimele luni din viața Reginei Elisabeta. Potrivit autorului, suverana „s-ar fi luptat cu o formă rară de cancer” înainte de a muri. 

În ciuda faptului că moartea sa a fost catalogată oficial ca fiind cauzată de vârsta înaintată, Gyles Brandeth a spus că monarhul avea o formă rară de cancer la nivelul măduvei osoase, numită mielom. 

Citește și: Cum descrie Meghan Markle relația pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a. Ducesa face noi dezvăluiri într-un interviu amplu

„Auzisem că regina avea o formă de mielom, cancer de măduvă osoasă, care ar explica oboseala, pierderea în greutate și acele probleme de mobilitate despre care ni s-a spus adesea în ultimul an din viața ei”, relatează Gyles Brandreth. „Mielomul multiplu este o boală care afectează în principal persoanele vârstnice. Cel mai frecvent simptom al acestui timp de cancer este durerea osoasă, în special la nivelul pelvisului și spatelui. În prezent, nu există un remediu cunoscut, dar tratamentul, inclusiv medicamentele care ajută la reglarea sistemului imunitar și cele care ajută la prevenirea slăbiri oaselor, pot reduce severitatea simptomelor și poate prelungi viața pacientului cu luni sau chiar ani”, a adăugat autorul. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri