Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Procession
Divertisment

Prințul Harry, Meghan Markle

Regina a refuzat să-i îndeplinească dorința lui Meghan Markle în ziua nunții. Ce a vrut soția prințului Harry să poarte la ceremonie

Înainte de nunta lor din 2018, Meghan Markle a îndrăznit să-i ceară un lucru Reginei Elisabeta, iar suverana a refuzat instant, lucru care l-a făcut pe Harry să răbufnească. Se pare că fosta actriță a pus ochii pe o diademă de smarald, care se afla în posesia familiei regale încă de la Revoluția Rusă din 1917. 

În momentul când Meghan i-a cerut Reginei să poarte diadema în ziua nunții sale cu prințul Harry, monarhul a refuzat din cauza „originilor sensibile” ale acestei bijuterii. Prințul Harry a fost profund dezamăgit de decizia bunicii sale, scrie autorul Robert Lacey în cartea sa intitulată „Battle of Brothers: William and Harry - the Friendship and the Feuds”.

Incidentul făcut public de Lacey a fost „neconfirmat de Palat, dar nu negat”. Acesta a susținut că refuzul Reginei s-a bazat pe proveniența acestei diademe, având o „origine sensibilă” pentru poporul britanic. 

Citește și: Ce rutină au Meghan Markle și prințul Harry după ce își culcă copiii: „Suntem ca majoritatea oamenilor”

„A existat un scandal legat de diadema pe care Meghan și-a dorit-o în ziua nunții sale, bijuterie care a fost expusă foarte rar în fața publicului”, a susținut autorul. 

Deși nu a purtat diadema cerută, Meghan Markle nu s-a căsătorit fără o astfel de bijuterie. Ei i-a fost împrumutată diadema Reginei Maria. Aceasta a purtat tiara când a fost încoronată alături de soțul ei, regele George al V-lea. 

Diadema de smarald a ajuns în posesia familiei regale în 1918, după ce întreaga familie imperială rusă, inclusiv țarul Nicolae al II-lea, a fost ucisă de revoluționarii bolșevici. Atunci, mai multe bijuterii de la Romanov au ajuns în Marea Britanie. Palatul credea că apariția lui Meghan Markle cu diadema de smarald nu ar fi pus familia regală într-o lumină pozitivă. 

Cum descrie Meghan Markle relația pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle a vorbit într-un interviu cu Variety despre relația ei cu regretata regina Elisabeta a II-a, pe care a descris-o ca fiind una „caldă, plăcută”, la aproape două luni de la moartea suveranei britanice. 

În articolul intitulat „Momentul Meghan”, aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre recenta sa călătorie în Marea Britanie, împreună cu Harry, unde turneul lor pseudo-regal a fost întrerupt de moartea reginei, pe 8 septembrie.  
Despre zilele și săptămânile care au urmat dispariției acesteia, Markle a spus: „A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu un optimist, a gândit: 'Acum s-a reîntâlnit cu soțul ei'”.

Citește și: Care e cea mai mare dorință a lui Meghan Markle pentru micuța Lilibet. Soția prințului Harry a spus totul într-un interviu emoționant
 
„A existat atât de multă dragoste, am avut parte de atât de mult sprijin din partea oamenilor. Sunt foarte recunoscătoare că am putut să fiu alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales în acea perioadă. Ce moștenire frumoasă a lăsat bunica lui pe atâtea fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește leadershipul feminin, ea este cel mai strălucitor exemplu despre cum arată acesta. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. Am reflectat la prima întâlnire oficială de lucru pe care am avut-o cu ea, cât de specială a fost. Mă simt norocoasă. Și sunt în continuare mândră că am avut o relație caldă, plăcută, cu ea”, a spus soția lui Harry despre Elisabeta a II-a.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri