Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle / Profimedia Images

Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle. Verișorul înstrăinat al actriței, dezvăluiri despre ducesa de Sussex: „Avea „stofă” de vedetă!”

Shawn Johnson, verișorul lui Meghan Markle, a dat publicității mai multe fotografii nemaivăzute cu ducesa de Sussex, surprinse în copilărie. De asemenea, bărbatul în vârstă de 43 de ani a vorbit și despre cum era aceasta atunci când era copil.

Meghan Markle, soția prințului Harry, este una dintre cele mai fotografiate femei din lume, dar în urmă cu mai bine de 30 de ani, ea „și-a făcut” debutul în fața unui număr mic de fani.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

În imaginile făcute publice de vărul fostei actrițe, Meghan Markle apare în brațele bunicii sale, Jeanette, care o sărută pe obraz. De asemenea, într-o altă fotografie, aceasta are părul împletit și zâmbește în fața obiectivului de fotografiat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cadrul unui interviu pentru Daily Mail, Shawn și-a amintit cum era Meghan Markle în copilărie, având numai cuvinte de laudă la adresa ei: „A fost mereu foarte drăguță. Era blândă și părea să aibă stofă de vedetă, îi plăcea să fie în centrul atenției”, a povestit el, potrivit sursei citate.

„Atitudinea ei era molipsitoare și era foarte matură pentru vârsta ei. Mereu era atentă la noi și se asigura că suntem bine”, a mai povestit Shawn, care este fiul lui Joseph Johnson, unchiul din partea mamei, care a murit în 2021, la 72 de ani, după o insuficență cardiacă congestivă.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru dezvăluirile făcute de-a lungul anilor: „Au adus un prejudiciu de imagine familiei”

Chiar dacă Shawn și Meghan Markle nu și-au mai vorbit de când aveau 20 de ani, acesta speră să reia legătura cu verișoara ei la un moment dat.

Ce șanse există ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru regal

Șansele ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru al familiei regale sunt inexistente, atrag atenția surse apropiate regelui Charles, potrivit Daily Mail.

Potrivit sursei citate, nu există nicio cale prin care ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, să se întoarcă să lucreze ca membru regal, nici măcar acum, când regele Charles a fost diagnosticat cu cancer și urmează un tratament riguros.

Citește și: Ce le transmitea Charles fiilor săi, Harry și William, anul trecut: „Vă rog, băieți, nu transformați ultimii mei ani într-o suferință”

Apropiați de-ai regelui Charles au explicat că acesta nu ar accepta așa ceva sub nicio formă, însă el își dorește repararea relației cu fiul său, care s-a mutat în California, Statele Unite ale Americii, în 2020, când a renunțat la angajamentele ca membru al familiei regale.

Prințul William și Regele Charles/ Profimedia

De asemenea, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail, prințul William ar fi de acord cu tatăl său, fapt pentru care nu-și dorește ca Harry să-și reia angajamentele, în ciuda momentelor delicate prin care trece, soția sa, Kate Middleton, recuperându-se acasă după o intervenție chirurgicală în urma căreia a avut nevoie de două săptămâni de spitalizare.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Aceste dezvăluiri vin la scurt timp după ce au apărut niște speculații în The Times, potrivit cărora ducele de Sussex și-ar dori reluarea angajamentelor temporar, pentru a veni în sprijinul tatălui său, care a fost diagnosticat cu cancer luna trecută.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri