Singurii nonupleți din lume au ajuns acasă
Actualitate

Singurii nonupleți din lume au ajuns acasă / Captură video Guinness World Records

Imagini rare cu singurii nonupleți din lume. Părinții, după ce și-au dus copiii acasă: ”Să-i punem la somn e o provocare!”

A trecut mai bine de o săptămână de când părinții singurilor nonupleți din lume și-au dus copiii acasă la 19 luni de la naștere, timp în care au beneficiat de îngrijiri medicale, iar acum i-au prezentat lumii întregi. ”Nu e ușor să-i punem la somn”, a dezvăluit tatăl care este foarte mândru.

Halima Cissé și Abdelkader Arby au devenit părinții a nouă copii în mai 2021. Săptămâna trecută, însă, după 19 luni petrecute în Maroc, unde micuții au fost sub supraveghere medicală, aceștia și-au dus cei patru băieți și cele cinci fete acasă, în Mali.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Middleton, preferata micuților. Prințesa a petrecut câteva ore cu mai mulți copii ucraineni: i-a ținut în brațe și a colorat cu ei

”Suntem mândri, este ceva excepțional. Familia este cunoscută acum în toată lumea, este grozav”, a declarat Arby, tatăl copiilor, după ce a intrat în Guinness World Records.

Acum, însă, într-un videoclip scurt, el și-a prezentat copiii lumii întregi. Băieții poartă numele Mohammed, Bah, Oumar, Elhaji, în timp ce fetele se numesc Hawa, Adama, Oumou, Kadidia și Fatoum, potrivit People. 

În ceea ce privește provocările pe care le întâmpină de când au ajuns acasă, mama copiilor a dezvăluit că să-i pună la somn pe toți nu e deloc ușor.

”Nu e deloc ușor să-i punem la somn. Ne așezăm lângă ei, ca să adoarmă. Le place mult să facem asta”, a dezvăluit Cissé, mama copiilor, care are 27 de ani.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancer. Ce decizie a luat actrița: ”Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea!”

Copiii au cântărit între 500 și 1000 de grame la naștere

Înainte a naște, mama, Halima Cissé, acum în vârstă de 27 de ani, a fost dusă cu avionul în Maroc pentru îngrijiri de specialitate. În tot acest timp, ea și copilașii ei au locuit în Casablanca, cu asistență medicală non-stop, potrivit revistei People.

”Am trecut prin multe, dar Allah ne-a ajutat, ne-a binecuvântat, am avut grijă de ei, iar acum i-am adus acasă.”, a povestit tatăl copiilor, conform sursei citate. 

Fetele - care se numesc Kadidia, Fatouma, Hawa, Adama și Oumou - și băieții - numiți Mohammed VI, Oumar, Elhadji și Bah - au cântărit la naștere între 500 de grame și 1 kilogram , a declarat prof. Youssef Alaoui, director medical al clinicii în care s-au născut. Totodată, la început, medicii credeau că femeia va naște șapte copii, așa că a fost surpriză uriașă să descopere că mai sunt doi.

Cum a ajuns o femeie, mama a doi copii, să fie diagnosticată cu cancer mamar după ce și-a mărit bustul: ”Am avut noroc!”

Tatăl copiilor, Abdelkader Arby, a vorbit despre cum se descurcă cu micuții, dezvăluind că fiecare are o personalitate unică.

”Toți au personalități diferite. Unii sunt tăcuți, în timp ce alții fac mai mult zgomot și plâng mult. Unii vor să fie luați în brațe tot timpul. Sunt foarte diferiți, ceea ce este absolut normal normal", a dezvăluit bărbatul la prima aniversare a copiilor.

 

Etichete: copii , nonupleți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?