O micro fustă vândută cu peste 1375 de dolari a stârnit isterie pe rețelele sociale
Actualitate

O micro fustă vândută cu peste 1375 de dolari a stârnit isterie pe rețelele sociale / Captură TikTok

Isterie pe rețelele sociale după ce o fustă semnată de un brand se vinde cu peste 1.300 de dolari. Creator de conținut: ”E o glumă!”

O fustă super scurtă, ce seamănă izbitor cu o centură de box și care este vândută de un brand pentru 1.375 de dolari, a stârnit isterie printre internauți, mulți fiind revoltați de faptul că aceasta pare o glumă.

Creația vestimentară, ce pare a fi mai mult o centură, s-a regăsit în colecția Disel, iar aceasta le-a făcut pe fetele pasionate de modă să-și imagineze că sunt în anii '90 și poartă unul dintre cele mai riscante piese din garderoba lor.

Isterie pe rețelele sociale după ce o fustă semnată de un brand se vinde cu peste 1.300 de dolari. Creator de conținut ”E o glumă!”

Adrienne Reau, o creatoare de conținut, și-a comandat piesa vestimentară și a oferit un review pe măsură, explicând că această creație este ridicolă.

@ageorama Replying to @seltherapper #diesel #dieselskirt #dieselfw22 #glennmartens #fallfashion ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Citește și: Ce accesorii se poartă în toamna anului 2022. Bijuterii pe care trebuie să le ai neapărat în colecția ta

În videoclipul postat pe rețelele sociale, Adrienne apare în timp ce deschide cutia în care se află piesa vestimentară, susținând că a fost obsedată de ea. Ulterior, însă, când o probează, aceasta își schimbă tonul vocii și susține că nu este deloc confortabilă și că aproape îi lasă coapsele pe afară.

@ageorama the Diesel debate 😩 #diesel #dieselfw22 #dieselskirt ♬ Elevator Music - Bohoman

”Poate că dacă i-ar fi pus câțiva butoni, ar fi fost mai de calitate.”, spune ea, referindu-se la închiderea Velcro, care riscă să se desprindă rapid.

De asemenea, ea susține că fusta nu este deloc confortabilă și practică și n-ar putea să o poarte afară.

”Am pus-o pe mine pentru 20 de minute, în casă, apoi m-am schimbat. Coapsele mele erau la un pas să fie pe afară.”, a mai spus ea, continuând: ”Nu poți să te apleci sau să te așezi jos.”, a mai spus ea.

Citește și: Make-up artistul lui Kim Kardashian dezvăluie care sunt trendurile în materie de make-up toamna aceasta

E pur și simplu o glumă ce costă mai bine de 1000 de dolari.”, ”Nu pricep, e o glumă?”, au fost comentariile lăsate de internauți.

Creația vestimentară, însă, care este vândută de Diesel, este disponibilă pe mai multe culori.

Etichete: fusta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri