Jada Pinkett-Smith
Actualitate

Jada Pinkett-Smith / Getty Images

Jada Pinkett-Smith, despre cât de greu a acceptat că suferă de alopecie: ”A trebuit să văd frumusețea dincolo de aspectul fizic”

Dacă în urmă cu aproape un an de zile, în timpul galei de decernare a premiilor Oscar, soțul ei, Will Smith, și-a ieșit din minți după o glumă făcută despre alopecie, boala de care suferă Jada Pinkett Smith, acum aceasta a rupt tăcerea și a vorbit despre această problemă de sănătate cu care se confruntă de ani la rând. 

În cadrul unui interviu pentru The Guardian, actrița, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit că alopecia, boala autoimună caracterizată prin căderea părului, i-a schimbat percepția despre frumusețe.

Citește și: Chris Rock, prima reacție după incidentul din seara premiilor Oscar, când Will Smith l-a lovit peste față: “Încă procesez ce s-a întâmplat”

”A fost greu, a fost înfricoșător de fapt, mai ales, că noi, femeile de culoare, ne identificăm mult cu părul nostru”, a spus ea, adăugând: ”A fost înfricoșător pentru că am fost nevoită să caut adânc, să văd frumusețea dincolo de aspectul fizic”.

”Când ajungi la vârsta mea, însă, ești mai așezat, te simți mai bine în pielea ta, e mai confortabil să te cunoști, nu te mai îngrijorat de ceea ce vor spune oamenii din jur”, a mai adăugat actrița.

Citește și: Will Smith, numit ipocrit de cei care au descoperit că în urmă cu 30 de ani a făcut o glumă asemănătoare cu cea a lui Chris Rock: “Internetul nu uită”

Cum s-a petrecut incidentul de la Oscaruri

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore. Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, suferă de o afecțiune ce-i provoacă acesteia căderea părului.

Citește și: VIDEO Will Smith, numit ipocrit de cei care au descoperit că în urmă cu 30 de ani a făcut o glumă asemănătoare cu cea a lui Chris Rock: “Internetul nu uită”

Ce este alopecia

Alopecia, căderea părului sau calviția, este o afecțiune dermatologică a foliculilor piloși. Este întâlnită atât la femei, cât și la bărbați și poate fi asociată cu existența anumitor factorii ereditari, cu modificările hormonale specifice vârstei sau altor condiții fiziologice (de exemplu, sarcina) sau medicale, cu prezența unor boli sau cu unele tratamente.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri