Jennifer Aniston/ Profimedia
Actualitate

Jennifer Aniston/ Profimedia

Jennifer Aniston, mesaj emoționant dedicat femeilor din Ucraina: ”Sunteți incredibile și întreaga lume este în spatele vostru!”

Pe fondul invaziei în curs a Ucrainei de către Rusia, Jennifer Aniston a împărtășit un omagiu sfâșietor în onoarea Zilei Internaționale a Femeii. Actrița a distribuit o serie de fotografii pe contul său de Instagram pentru a evidenția curajul incredibil al femeilor care luptă pentru țara lor în timp ce trec prin război.

Jennifer Aniston a scris în descrierea fotografiilor, care au evidențiat femei de toate vârstele care își asumau o varietate de roluri, alăturându-se una alteia în semn de protest împotriva Rusiei, îmbrăcându-se în echipamentul armatei și organizând și distribuind donații, gânduri de pace și rugăciuni pentru poporul Ucrainei, punând în evidență mai multe organizații care sprijină Ucraina prin diferite donații și adăposturi.

Citește și: Un model care a defilat la New York refuză să fugă din calea războiului din Ucraina: ”Sunt mândră că sunt ucraineană, voi rămâne aici!”

„În onoarea femeile și a fetelor din Ucraina și din întreaga lume care luptă eroic pentru țara și poporul lor astăzi, ca soldați, ca mame, ca organizatori, ca îngrijitori ai refugiaților, ca protestatari, ca jurnalişti...Aceste femei care își riscă viața în Ucraina și în țările vecine: sunteți incredibile și întreaga lume este în spatele vostru”, a scris actrița în descrierea postării de pe Instagram. 

Ea a recunoscut că „este dificil să ne dăm seama care sunt cele mai bune modalități de a sprijini” și a inclus link-uri către patru organizații diferite care sprijină Ucraina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii s-au grăbit să o laude pe celebra actriță pentru tributul ei sincer, comentând cu: „Asta cu siguranță pune totul în perspectivă”/ Îți mulțumim pentru sprijinul tău”/ „Jennifer, femeile din Ucrainei îți mulțumesc și te iubesc cu toată inima lor liberă”, printre o grămadă de inimi galbene și albastre pentru a semnala culorile drapelului ucrainean.

Citește și: Prima Doamnă a Ucrainei, declarație emoționantă după invazia Rusiei: „Nu sunt panicată și nici nu voi plânge”

Atacul Rusiei asupra Ucrainei continuă după ce țara a fost invadată la sfârșitul lunii februarie de forțele care s-au deplasat din nord, sud și est. Detaliile asupra atacului și a luptei se schimbă de la o zi la alta. Acesta este primul conflict terestru major din Europa în ultimele decenii. Pe lângă cei care au murit și au fost răniți în război, alte mii de oameni au fugit sau au încercat să fugă din Ucraina, pe fondul avertismentelor privind o posibilă „criză a refugiaților”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri