Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Kate Middleton, dezvăluire neașteptată după înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Ce au observat copiii ei în timpul funeraliilor

Kate Middleton, acum prințesă de Wales, a dezvăluit că cei trei copii ai ei, prinții George și Louis, precum și prințesa Charlotte, au fost fascinați de dronele pe care le-au zărit pe cer în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton, soția prințului William în vârstă de 40 de ani, a vorbit cu membrii echipei și cu voluntarii de la Windsor Guildhall, Berkshire, care s-au ocupat de organizarea funeraliilor reginei Elisabeta a II-a și le-a mărturisit că cei mici au observat dronele care au survolat cerul în încercarea de a asigura securitatea și au fost intrigați de prezența lor.

Citește și: Ce le-a spus o bunică prințului William și prințesei Kate în timpul vizitei în Țara Galilor. Cei doi au izbucnit în hohote de râs

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Potrivit Daily Mail, ea a explicat că prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, de șapte ani și prințul Louis, de patru ani, au observat cu atenție dronele care au survolat cerul.

kate middleton, printul william si copiii lor
Prințul George, prințul Louis și prințesa Charlotte au fost însoțiți de părinții lor în ziua de acomodare la noua lor școală. / Foto: Profimedia

Aceste declarații ale lui Kate vin la scurt timp după ce ea și soțul ei, prințul William, au dezvăluit că își doresc să nu pună niciun fel de presiune pe copiii lor și să crească cât mai normal.

Citește și: Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, replică tăioasă la adresa unui coleg: ”Tatăl meu va fi rege într-o zi!”

Kate Middleton admiră felul în care soții Wessex și-au educat copiii

Potrivit autoarei Katie Nicholl, soția prințului William este o mare admiratoare a felului în care soții Wessex, Edward și Sophie, și-au educat copiii.

Citește și: Povestea neștiută a contesei de Wessex. Cum a devenit „comoara” reginei Elisabeta a II-a care o considera „a doua ei fiică”

În ciuda faptului că părinții lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și ai Prințului Philip, au crescut fără titluri de ASR și în afara ochiului publicului.

lady louise windsor
Lady Louise Windsor este fiica prințului Edward. / Foto: Profimedia

Kate (40 de ani) a admirat modul în care Edward și Sophie Wessex au reușit să le ofere fiicei și fiului lor o copilărie normală, liniștită, deși sunt fețe regale. În timpul pandemiei, Sophie Wessex (57 de ani) a mărturisit că își dorește ca cei doi să crească cu o etică puternică a muncii. Ceea ce s-a și întâmplat: după ce a terminat școala, în iunie, Lady Louise Windsor și-a luat un loc de muncă de vară, la un centru de grădinărit. Autoarea a notat că aceasta a câștigat 6,83 lire sterline/oră.

Citește și: Lady Louise, nepoata reginei Elisabeta, și-a luat un job de vară la care e plătită cu salariul minim. La toamnă începe facultatea

În august, palatul Buckingham a confirmat că aceasta va urma Universitatea St. Andrews, călcând astfel pe urmele vărului ei, prințul William.

Nu s-a decis încă dacă Louise va lucra în interiorului familiei regale după absolvire.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri