meghan markle, printul harry și fiul lor, archie
Divertisment

Archie s-a născut în 2019 și este primul copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle. / Foto: Profimedia

Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu l-au adus pe fiul lor Archie la Balmoral. Regina s-a supărat cumplit

Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au dus fiul să o vadă pe Regina Elisabeta la moșia sa din Balmoral. În 2019, la doar câteva luni după ce au adus pe lume primul lor copil, ducii de Sussex au refuzat invitația suveranei de a o vizita și au plecat într-o vacanță în Ibiza și în sudul Franței. 

În timpul vieții sale, Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut fiecare vară în castelul Balmoral din Scoția, iar în momentul când nepotul său, prințul Harry, și-a întâmpinat primul copil, suverana l-a rugat să o viziteze pentru a-și vedea strănepotul, însă acesta a refuzat. Acum, la trei ani de la eveniment, au ieșit la iveală detalii neștiute. 

Citește și: Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Potrivit cărții „The New Royals”, prințul Harry și Meghan Markle nu au acceptat invitația Reginei de a merge la Balmoral în 2019, asta pentru că ducii au considerat că „nu erau din același film”. Cei doi erau așteptați în acel an să participe cu fiul lor, Archie, împreună cu prințul și prințesa de Wales și copiii lor. 

„Toată lumea s-a mirat atunci când Harry și Meghan au refuzat invitația din partea Reginei de a petrece un weekend prelungit la Balmoral în 2019. Ea găzduia în mod tradițional un weekend pentru nepoții ei și o petrecere în pijamale specială pentru strănepoții ei. Cu toate acestea, Harry și Meghan au decis să plece cu Archie în Ibiza și în sudul Franței. Ei au considerat că a juca rolul unei familii fericite la Balmoral nu se potrivea cu ”filmul” lor”, a declarat Katie Nicholl, autoarea cărții „The New Royals”. 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, călătoria secretă despre care nu a știut nici măcar bona lor: „A aflat abia când avionul a decolat”

Știrile din publicațiile spaniole de la acea vreme au susținut că Meghan, Harry și Archie au zburat pe Insulele Baleare, cu un avion privat și au fost însoțiți de echipa lor de securitate. Ulterior, s-a dovedit că aceștia au călătorit și la Nisa, la scurt timp după vacanța din Ibiza, unde au locuit la vila privată a lui Elton John. 

Acest lucru a deranjat-o cumplit pe regina Elisabeta, la fel cum a deranjat-o și decizia ducilor de Sussex de a părăsi familia regală la începutul anului 2020. 

„Ea a fost foarte rănită și mi-a spus: „Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă gândesc a asta””, a declarat o sursă, citată în cartea menționată mai sus. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?