Matt și Charity Craig
Actualitate

Matt și Charity Craig / Foto: Profimedia

L-a prins pe soțul ei că o înșela, dar crede că aventura le-a salvat, de fapt, mariajul. "S-a dovedit a fi cel mai bun lucru"

Charity Craig și soțul ei, Matt, s-au despărțit pentru opt luni acum mai bine de 10 ani, după ce ea a descoperit mesaje primite de soțul ei de la o altă femeie.

Matt chiar a plecat de acasă pentru a-și continua relația cu amanta, dar, în cele din urmă, soția l-a iertat, el s-a răzgândit în ceea ce privește ceea ce simțea pentru femeia cu care o înșelase, și cei doi parteneri s-au regăsit. Au făcut terapie, iar acum spun că sunt mai puternici ca oricând.

"La acel moment, aventura soțului meu mi s-a părut sfârșitul lumii, dar s-a dovedit a fi cel mai bun lucru pentru noi, întrucât ne-am întors mai puternici ca oricând", a povestit Charity.

Citește și: Cu ajutorul mamei sale, a aflat că iubitul ei era căsătorit de 9 ani. Povestea unei tinere înșelate: “A fost ca un pumn în stomac”

Charity și Matt s-au îndrăgostit când erau adolescenți și s-au căsătorit când aveau 20 și ceva de ani. Lucrurile s-au înrăutățit în 2012, când aveau deja patru copii cu vârste sub șase ani. 

Femeia avea suspiciuni cu privire la comportamentul soțului ei, mai ales că începuse să întârzie din ce în ce mai mult la serviciu.

Și-a iertat soțul după aventură, deși el se și mutase cu amanta

"Lucram peste 60 de ore pe săptămână, într-o poziție stresantă. Petreceam mai mult timp la muncă decât cu familia mea. Mă chinuiam să mă împart între familie și visul meu de a avea o carieră muzicală", a povestit Matt Craig, care acum lucrează în marketing.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

De cealaltă parte, soția lui a spus că i-a descoperit în telefon mesaje de la o altă femeie. "L-am confruntat, a cedat și mi-a spus totul". Matt a recunoscut că avea o relație secretă de două luni. După ce amantlâcul a ieșit la lumină, cuplul a început să-și plănuiască divorțul.

"Am crezut că-mi știu soțul mai bine decât oricine altcineva, dar el ducea o viață dublă și nu aveam nicio idee. Toată lumea mea s-a întors cu susul în jur și nu știam cum aveam să-mi revin vreodată", a spus și Charity. Aceasta a fost și mai devastată după ce partenerul ei s-a mutat cu amanta. "Am început să fac terapie și mi-am dat seama că nu mai eram femeia cu care el se căsătorise și că el nu era singurul de blamat pentru decăderea relației noastre. Opt luni am lucrat la mine, mi-am reconstruit încrederea în mine și am învățat cum să-mi gestionez problemele într-o manieră sănătoasă", a mai adăugat ea.

După alte câteva luni, Matt și Charity au decis să-și mai acorde o șansă și au mers la terapie de cuplu. "Lui Matt i-a părut incredibil de rău pentru aventură, dar și mie mi-a părut rău pentru rolul meu în destrămarea căsniciei noastre. A trebuit să o luăm de la zero, dar a meritat".

Acum, Charity lucrează chiar ea ca terapeut de cuplu și îi ajută pe alții care se lovesc de probleme asemănătoare, scrie New York Post. "Am decis să luptăm pentru familia noastră, să depășim problemele. Sunt atât de bucuroasă că am făcut-o pentru că lucrurile sunt acum mai bune ca oricând", a încheiat femeia.

Citește și: Cum a ajuns o femeie să afle că iubitul ei are pe altcineva cu puțin timp înainte de a o cere în căsătorie. Povestea ei e virală

 

 

Etichete: relatie , cuplu , amanta , inselat , aventura , iertare , soți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri