mădălina ghenea
Actualitate

Mădălina Ghenea / Foto; Instagram

Mădălina Ghenea nu și-a revenit după ce a fost jefuită în aeroport. Are atacuri de panică, nu doarme și a slăbit cinci kilograme

După ce în urmă cu o lună a avut parte de o experiență traumatizantă când a aterizat pe un aeroport din Roma, Mădălina Ghenea spune că nici acum nu și-a revenit. La acel moment, româncei i-a fost furată o valiză în care avea bijuterii foarte scumpe și alte lucruri de valoare.

Din când în când, Ghenea alege să răspundă întrebărilor venite pe Instagram de la fanii ei, iar la acest început de an, multe au fost legate de incidentul din aeroport. Starea Mădălinei nu este deloc una bună, aceasta spunând că are atacuri de panică și nu poate dormi, că a slăbit cinci kilograme și că viața i-a fost dată cu totul peste cap.

Citește și: Mădălina Ghenea, jefuită la ieșirea din aeroport. A rămas fără lucruri de mare valoare și crede că totul a fost planificat

Mădălina Ghenea nu și-a recuperat bijuteriile. A rămas cu traume după incident

Întrebată dacă și-a recuperat bijuteriile și cum se simte acum, Ghenea a spus: "Nu, dar nu e vorba numai despre bijuterii. E mai mult de atât. În ultima vreme nu mai pot să dorm pentru că am atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper ca poliția să-și facă treaba, să le găsească pe acele persoane. Nu înțeleg de ce cineva poate face atâta rău. Încerc să revin la normal, dar nu e ușor. Valiza mea de mână a fost luată din portbagaj. Șoferul tocmai închidea portbagajul. Am văzut hoțul fugind cu valiza, am fugit și eu după el, l-am descris imediat la poliție, mi-am riscat viața până la urmă, încercând să fug după el".

madalina ghenea story
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

"Din păcate, sunt înconjurată de foarte multă răutate, de oameni care inventează mizerii ca să-și facă puțină reclamă, pentru că altfel nimeni nu i-ar băga în seamă, dar încerc să-i ignor", a mai spus modelul. 

"Am slăbit cinci kilograme de cât am plâns în aceste trei săptămâni", a scris Mădălina Ghenea în dreptul unei imagini în care apare alături de agentul ei, spunând că acesta a convins-o să iasă pentru prima dată din casă după trei săptămâni.

Mădălina a spus că a primit și amenințări cu moartea, motiv pentru care nici nu o mai ia pe fiica ei atât de des cu ea atunci când pleacă din Milano, ci preferă să o lase în grija mamei.

Citește și: Mădălina Ghenea, adevărul despre viața ei sentimentală: ”Nu am mai ieșit la o întâlnire cu un bărbat de doi ani de zile!”

Mădălina Ghenea e convinsă că cel care a jefuit-o a avut complici

Vedeta este convinsă că hoțul care a jefuit-o în aeroport a avut un complice care-i știa toate mișcările. Eforturile româncei de a-l urmări pe hoț și de a recupera bunurile au fost inutile. Între timp, bărbatul dispăruse, profitând de decizia șoferului de a parca mașina într-o zonă izolată. Mădălina Ghenea a depus plângere la poliție, iar incidentul este investigat cu atenție, mai ales că nu este primul episod ciudat pe care aceasta l-a trăit în ultimii ani. Actrița consideră că este persecutată pentru a-i fi distruse viața și cariera, fiind convinsă că este în vizorul unor persoane care o urmăresc.

Citește și: E invidiată și admirată deopotrivă, dar Mădălina Ghenea nu și-a construit cariera fără sacrificii: “Am început să lucrez de la 14 ani”

Foto: Profimedia, Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri