BriAnna Blanton
Actualitate

BriAnna Blanton a mers la spital crezând că are pietre la rinichi, dar era, de fapt, gravidă. / Foto: Profimedia

Mamă pe neașteptate. Povestea unei fete de 18 ani care a mers la spital crezând că are pietre la rinichi și s-a întors cu un bebeluș

O tânără de 18 ani, care se plângea de dureri groaznice de stomac și rinichi, a mers la spital, unde s-a trezit cu o surpriză de zile mari. BriAnna Blanton a crezut că are pietre la rinichi, a mers de urgență la spital, iar acolo medicii au anunțat-o că, de fapt, era însărcinată.

N-a avut nici cea mai mică idee că durerile ei nu erau de fapt de stomac sau de rinichi, ci era bebelușul care se pregătea să vină pe lume, BriAnna nu a știut că este însărcinată, aflând când era, de fapt, deja în travaliu, scrie New York Post.

"Am rămas cu gura căscată. Nici nu puteam să plâng, eram într-o stare de șoc. Am trecut printr-o vară întreagă neștiind că sunt însărcinată", a declarat tânăra, care a menționat și că nu a avut niciun fel de simptome și că de-a lungul lunilor a făcut mai multe teste de sarcină, toate fiind negative.

Citește și: A dat jos peste 30 de kilograme și a ajuns o senzație în mediul online. Povestea cofetăresei care și-a convins și soțul să slăbească

BriAnna Blanton
BriAnna Blanton, imediat după ce a născut. / Foto: Profimedia

"Nici nu m-am îngrășat și nu am avut niciun fel de simptome. Aveam chiar și menstruație regulată", a mai adăugat fata.

BriAnna își amintește că s-a trezit la 4 dimineața, din cauza unei dureri teribile în dreptul coastelor și a stomacului. Mai mult și patul ei era ud. A trezit-o pe mama ei, care a dus-o imediat la Urgențe, crezând că are o criză de rinichi. Medicii au descoperit că era însărcinată și că era deja în travaliu, gata să nască. "Asistenta m-a verificat și s-a uitat la mine. Nu o să uit niciodată privirea ei. Se pare că umezeala din pat era apa care mi se rupsese". Cu o lună înainte, BriAnna făcuse un test de sarcină, care a ieșit negativ, după ce mama ei i-a sugerat asta pentru că i se făcuse rău după ce mâncase.

BriAnna Blanton
BriAnna Blanton și fiica ei / Foto: Profimedia

Tânăra de 18 ani a fost dusă de la Camera de gardă direct în sala de operații. Aceasta a născut rapid o fetiță sănătoasă. "Nu am ideea cum de am avut un bebeluș înăuntrul meu. Mereu am fost slabă", a spus mămica.

Deși șocată și deloc pregătită pentru noul rol din viața ei, Blanton a avut parte de ajutorul familiei și prietenilor. 

Citește și: S-a căsătorit cu fratele vitreg, încurajată chiar de mama ei. Povestea de iubire a unor tineri, judecată și de prieteni

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri