Nikki Madoch
Actualitate

Nikki Madoch a slăbit peste 30 de kilograme. / Foto: Profimedia

A dat jos peste 30 de kilograme și a ajuns o senzație în mediul online. Povestea cofetăresei care și-a convins și soțul să slăbească

Nikki Madoch, o tânără din SUA, a povestit pe internet drumul spre o siluetă mult visată și spre o viață mai sănătoasă. Are zeci de mii de urmăritori pe rețelele sociale, curioși cum a reușit să dea jos peste 30 de kilograme în doi ani și jumătate, deși când a început să-și spună povestea o urmăreau doar câțiva zeci de prieteni.

Povestea lui Nikki i-a inspirat și pe alții. Fostă jucătoare de volei în colegiu, aceasta a realizat de abia în 2020 cât de tare o afecta greutatea în plus. Și-a dat seama că nu mai putea urca scările fără să nu gâfâie și, în timpul nopții, se trezea pentru că nu se simțea bine și avea reflux gastric. Atunci a luat decizia să-și schimbe viața, iar în această "călătorie" a fost însoțită și de soțul ei, Adam Yontz, care s-a pus și el pe slăbit.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

@nikkigetsfit Consistency is key 👏 don’t be afraid to put yourself first and keep showing up 💪 #weightlossmotivation #motivationmonday #motivationalmonday #wwtransformation #weightlosstransformation #consistencyiskey #keepshowingup #fitnessjourney #fitnessmotivation ♬ Keep Showing Up (Motivational Speech) - Fearless Motivation

"Mi-a fost teamă că nu voi putea plăti facturile medicale și că nu mai puteam să fac lucruri pe care le executam cu ușurință în trecut. Am văzut un citat care spune: 'Dacă nu-ți faci timp pentru sănătate, vei fi forțat să-ți faci timp pentru boală", iar asta mi s-a întipărit în minte. M-am simțit lipsită de speranță atunci, dar am știut că trebuie să fac o schimbare. L-am întrebat și pe soțul meu dacă vrea să mi se alăture și a răspuns afirmativ", a povestit Nikki despre modul în care s-a motivat să facă o schimbare drastică.

Citește și: Monica Anghel și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit să facă asta într-un an și trei luni

Nikki și soțul ei au slăbit peste 30 de kilograme fiecare

Nikki Madoch
Și soțul lui Nikki a intrat în același proces de slăbire. / Foto: Profimedia

Fiecare a dat jos peste 30 de kilograme. Au urmat un program strict și, cel mai mult, spun ei, i-a ajutat motivația venită din mediul online, din cei strânși pe contul tinerei de 28 de ani, Nikki Gets Fit. În opt ani, femeia pusese pe ea 36 de kilograme și ajunsese la 114 kilograme. Nikki face prăjituri și și-a făcut o afacere din asta, însă tentațiile dulci nu au ocolit-o. Deși spune că nu a fost niciodată extrem de atrasă de dulciuri, recunoaște că i-a fost greu să stea toată ziua printre gogoși și torturi. Mânca necontrolat, iar acest lucru își pusese amprenta pe silueta și pe sănătatea ei. Erau zile când mânca de două ori pe zi fast food sau până avea dureri de cât de mult îngurgitase, iar noaptea dormea doar două-trei ore. 

În liceu și facultate auzea deseori cuvinte urâte din partea colegilor și insulte legate de aspectul ei fizic chiar și în timpul meciurilor de volei. Toate acestea s-au schimbat acum în complimente și rugăminți de a-și împărtăși secretele.

Citește și: Ea e femeia care a impresionat lumea. A slăbit 50 de kilograme, iar acum participă la concursuri de culturism: ”Orice e posibil!”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri