Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle / Profimedia Images

Meghan Markle, definiția eleganței la un eveniment în Los Angeles. Ce a declarat despre planurile pe care le are cu prințul Harry

Au trecut câteva zile de când Meghan Markle a fost fotografiată în timp ce se plimba cu o prietenă în Montecito, California, Statele Unite ale Americii, iar acum ducesa de Sussex a fost în centrul atenției la un eveniment din Los Angeles.

Prezentă la gala Variety's Power of Women, care a celebrat femeile care au apărut pe coperta revistei Variety în acest an, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a strălucit într-o rochie bej, lejeră pe corp și cu un umăr gol, ce a impresionat prin șlițul adânc, dar și prin tăieturile laterale.

Meghan Markle, prezentă la un event în Los Angeles

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu mai este activă pe Instagram: „Nu o va face prea curând”

Soția prințului Harry a ales să-și completeze ținuta cu pantofi negri cu tocuri înalte, precum și cu o poșetă neagră, mică, în timp ce părul și l-a strâns într-un coc la spate, iar machiajul a fost unul simplu, punându-i în valoare trăsăturile fizice.

Meghan Markle, prezentă la un event în Los Angeles

Meghan, care a fost onorată anul trecut, le-a mărturisit reporterilor că „este mândră” să fie prezentă la acest eveniment.

Întrebată ce urmează pentru ea și pentru prințul Harry, Meghan a declarat: „Lucruri care fac oamenii să se simtă...Aș fi vrut să spun că lucruri care fac oamenii să se simtă bine, dar este mai mult de atât. Abia aștept să pot să vorbesc despre ele. Sunt mândră de ceea ce creăm”, a spus ea pentru Variety, declarația ei venind la câteva luni de când au apărut speculații potrivit cărora ar avea probleme în căsnicie. 

De asemenea, fosta actriță a fost chestionată și cu privirile la sărbătorile care se apropie, ducesa de Sussex spunând că îi place această perioadă foarte mult, pentru că „cei mici se bucură de fiecare minut”.

Citește și: Sacrificiile făcute de prințul Harry pentru a fi împreună cu Meghan Markle. Dezvăluirile unui expert regal: „E dependent de ea”

De ce nu s-ar ajunge niciodată la un divorț oficial între Meghan Markle și prințul Harry

Încă de când au început o relație, prințul Harry și Meghan Markle au fost sub lupa lumii întregi. Mutarea lor în SUA și îndepărtarea de familia regală britanică nu au făcut altceva decât să dea combustibil unui șir nesfârșit de subiecte. Se vorbește inclusiv despre probleme în mariaj, atent mascate de cei doi și de echipa de PR care-i învață cum să apară în ochii publicului. Indiferent dacă s-ar ajunge sau nu la o separare, o expertă în relații a spus că nu s-ar pune problema unui divorț în adevăratul sens al cuvântului.

Meghan Markle a mai trecut printr-un divorț, dar atunci era o actriță la început de carieră. Despărțirea de Trevor Engelson nu a primit mare atenție, dar, dacă s-ar ajunge la același deznodământ acum, situația ar fi complet diferită. 

Citește și: Meghan Markle, criticată de prietena din copilărie a reginei Elisabeta: „Îmi pare foarte rău pentru prințul Harry!”

Louella Alderson, o expertă în relații, a sugerat că Harry și Meghan ar putea urma "calea Hollywood" dacă s-ar despărți, asemenea unor cupluri precum Jada și Will Smith sau Meryl Streep și Don Gummer, care erau separați de ani buni, dar nimeni nu știa. În ultimul timp, despre ducii de Sussex s-a spus că s-au cam "înstrăinat".

Într-o discuție cu The Mirror, Alderson a declarat că, în cazul unei despărțiri, cel mai probabil ar fi ca Meghan și Harry să nu anunțe asta pentru un timp îndelungat. "Harry și Meghan formează o echipă profitabilă, iar lucrurile pe care le fac în comun au potențialul de a aduce venituri substanțiale în familie. Au și activități individuale, dar parteneriatul lor s-a dovedit a fi benefic pentru amândoi și din punct de vedere profesional. Dacă s-ar despărți, asta le-ar putea afecta carierele, mai ales că sunt un cuplu care și-a construit branduri pe baza acestei relații".

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

Cei doi au fost înconjurați de speculații că mariajul lor ar fi în pericol. Unele surse au sugerat că recenta lor călătorie în Caraibe a fost modalitatea de a reaprinde o scânteie. Louella a spus că așa ar vrea să le arate criticilor și presei că nu au dreptate. În același timp, a înaintat și ipoteza că vacanța a fost pur și simplu maniera lor de a se bucura unul de compania celuilalt. "Harry și Meghan sunt urmăriți în permanență. Fiecare mișcare e analizată și interpretată. Ar putea să fi fost pur și simplu nevoia de a avea ceva timp doar pentru ei doi", a mai declarat Alderson.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri