Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle a lansat primul episod din podcastul său. / Foto: Profimedia

Meghan Markle, despre etichetele care i-au fost puse: "Până să încep o relație cu soțul meu, nu am știut că ambiția e ceva negativ"

Meghan Markle a lansat în sfârșit primul episod al podcastului său, Archetypes. Ducesa de Sussex nu s-a ferit de cuvinte mari și a discutat, în primul capitol în care a avut-o invitată pe Serena Williams, buna ei prietenă, despre etichetele care li se pun femeilor și despre cele care au urmărit-o de când a început o relație cu prințul Harry.

În seria de episoade Archetypes, Meghan discută cu femei celebre sau cu specialiste din diverse domenii despre cum le-a afectat etichetările de-a lungul timpului. Cu Serena a vorbit despre ambiție și despre cum acest atribut capătă conotații negative când vine vorba de reprezentantele sexului frumos.

Citește și: Cu ce poreclă s-a ales Meghan Markle de la vecinii din SUA. Cum arată acum o zi normală din viața fostei actrițe

"Până să încep o relație cu soțul meu, nu am știut că ambiția este un cuvânt negativ", a spus Meghan în cadrul podcastului, făcând referire la faptul că, de multe ori, în presă a fost catalogată drept o femeie care ar face orice pentru a-și atinge scopurile, avidă de putere și manipulativă. Ducesa și-a amintit că la școala catolică de fete pe care a urmat-o în Los Angeles, unde a fost educată de măicuțe, a fost mereu încurajată să-și urmeze visurile și i-a fost împământenită ideea că viitorul ei nu are limite, ambiția fiind ceea ce avea nevoie pentru a reuși.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reflectând la viața în lumina reflectoarelor de când este cu prințul Harry, Meghan a continuat: "Aparent, ambiția este un lucru teribil pentru o femeie, conform unora. Așa că, de când am observat negativismul din spatele ei, îmi e greu să nu îl mai simt. Nu pot să nu văd asta nici în milioanele de fete și femei care se fac mai mici din cauza asta".

Citește și: Meghan Markle, apostrofată pe rețelele sociale. Gestul ei i-a înfuriat pe internauți: ”M-am săturat de trucurile ei de PR!”

Și Serena Williams, prima ei invitată, a fost de acord: "Deseori, femeile sunt puse în anumite categorii când sunt ambițioase, au un scop sau când își ating obiectivele. Cuvântul are o conotație negativă în legătură cu felul în care ne atingem obiectivele".

Meghan Markle și prințul Harry, contract de milioane de dolari pentru podcastul lor

În urmă cu aproape doi ani, Meghan Markle și prințul Harry au semnat un contract de milioane de dolari cu un serviciu de streaming, pentru podcastul proaspăt lansat. În presa internațională s-a vorbit despre o sumă de peste 20 de milioane. 

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri