Meghan Markle
Actualitate

De când locuiește în Montecito, California, Meghan Markle s-a ales cu o poreclă din partea vecinilor ei. / Foto: Profimedia

Cu ce poreclă s-a ales Meghan Markle de la vecinii din SUA. Cum arată acum o zi normală din viața fostei actrițe

În urmă că cu doi ani și jumătate, prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie radicală pentru bunăstarea familiei lor: s-au mutat din Marea Britanie în SUA și au renunțat la cele mai multe dintre îndatoririle regale. De atunci, cei doi duc o viață mai liniștită, deși nu scapă de bârfe și paparazzi, însă se bucură mai mult de lucrurile simple și normale. S-au integrat perfect în exclusivistul Montecito, un orășel în Santa Barbara, California, iar Meghan s-a și ales cu o poreclă din partea vecinilor ei.

Ducii de Sussex trăiesc într-o vilă impresionantă cu nouă dormitoare. Reședința din California a costat peste 14 milioane de dolari și se află aproape de Los Angeles. Acolo, Harry și Meghan își cresc cei doi copii, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet Diana, de un an. Dacă prințul a trăit toată viața în sânul familiei regale britanice, Los Angeles este un peisaj familiar pentru Meghan. Bruneta s-a născut și a crescut în L.A., acolo unde a și pus bazele carierei de actriță. Reîntoarsă în locurile pe care le cunoaște atât de bine, ducesa de 40 de ani parcă a înflorit.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, alături de fiul lor la o paradă de Ziua Independenței SUA. Imaginile cu puștiul sunt virale

Casa din Montecito în care vor locui prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Casa din Montecito în care locuiesc prințul Harry și soția sa, Meghan Markle. / Foto: Profimedia

Harry și Meghan își țin viața cât mai privată cu putință și, mai ales, sunt foarte discreți când vine vorba despre copiii lor, pe care nu-i afișează mai deloc. Le place să-și petreacă timpul liber într-un club sportiv exclusivist, unde abonamentul de membru costă în jur de 10.000 de dolari lunar, merg la restaurante de lux și fac mișcare pe dealurile din jurul proprietății. Despre noul stil de viață al celor doi, o sursă a povestit pentru cei de la Closer.

Lui Harry și Meghan le priește viața în SUA

meghan markle si printul harry

Fosta actriță din serialul "Suits" s-a și ales cu o poreclă de când s-a mutat înapoi în SUA. Vecinii ei îi spun "Prințesa de Montecito". Pentru unii, acest supranume poate părea unul ironic, dar pentru alții, este o dovadă de afecțiune. "Se întâmplă mult mai multe în lumea lui Meghan decât cred oamenii. Îi place să fie discretă, iar statutul ei regal îi permite asta. Își petrece cea mai mare parte a timpului în Montecito, dar merge și în L.A. cam în fiecare săptămână. Îi place să conducă în jurul L.A.-ului pentru a merge pe aceleași cărări de hiking în care o făcea și demult. De cele mai multe ori, sunt doar ea și câinii ei, ceea ce îi oferă timp de gândire", a povestit sursa pentru Closer.

Citește și: Gestul surprinzător pe care l-a făcut Regina atunci când Harry și Meghan Markle au ajuns în Marea Britanie. Ducii au fost impresionați

Archie merge la grădiniță, iar cea care îl duce este chiar mama lui, care îi și pregătește pachețelul de prânz. După aceea, Meghan se întoarce la biroul ei de acasă. Aceasta nu ezită să iasă în oraș, la masă, alături de soțș sau de prietenele ei. În ultimul timp, au apărut tot mai des zvonuri conform cărora aceasta și-ar îndrepta atenția spre o carieră politică. Mai mult, ar lucra și la podcastul pe care ea și soțul ei au convenit să-l facă cu un serviciu de streaming, contract pentru care ar fi fost remunerați cu 21 de milioane de lire sterline.

De cealaltă parte, și lui Harry îi priește viața în California. Conform persoanei care a dat detalii despre viața ducilor, prințul este foarte matinal și se ocupă de copii, mai ales când soția lui este ocupată cu ședințe pe Zoom. Mai mult, deseori se oferă să-și conducă partenera în L.A., unde aceasta are diverse întâlniri, apoi se grăbește să se întoarcă la cei mici, pentru că nu îi place să-i lase prea mult timp doar cu bonele.

În Montecito trăiesc tot felul de vedete de prim rang, precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Katy Perry și Orlando Bloom, cu care ducii de Sussex s-au împrietenit rapid și cu care se vizitează deseori.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Prinţul Harry și Meghan Markle locuiesc într-o casă de peste 14 milioane de dolari

casa meghan markle si printul harry

Harry şi Meghan au investit peste 14 milioane de dolari într-o casă de 1.352 mp aflată pe un domeniu de 29.235 mp, în Montecito, California. În plus, proprietatea se află pe o stradă protejată de paparazzi, unde familia se poate bucura de intimitate. De asemenea, se pot relaxa cu priveliști uimitoare asupra munților și oceanului.

Vila are nouă dormitoare, 16 băi, piscină, spa, sală de cinema. Pe proprietate există și o casă de oaspeţi. Iniţial a fost listată la preţul de 27 de milioane de dolari, dar preţul final a fost de 14,7 milioane $.  Jurnaliştii The Sun au descoperit că proprietatea a fost cumpărată cu un avans de 5 milioane de dolari şi un credit ipotecar de 9,7 milioane de dolari care trebuie achitat până în anul 2050.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri