Meghan Markle / Getty Images
Divertisment

Meghan Markle / Getty Images

Meghan Markle, acuzată de tatăl ei că a mințit în interviul acordat lui Oprah:”S-a schimbat. Nu mai e fiica pe care o știam!”

Scandalul izbucnit între Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, este departe de a se fi încheiat. În cadrul unei emisiuni TV, acesta a lansat noi acuzații dure la adresa fiicei sale, însă, în același timp, el a susținut că o iubește indiferent de greșelile pe care le-a făcut.

În cadrul interviului pe care i l-a acordat prezentatorului Dan Wootton de la GB News, Thomas Markle a susținut că nu a mai vorbit cu fiica lui din 2018, însă i-a trimis flori de curând, când aceasta a împlinit 40 de ani.

Totodată, el a acuzat-o pe ducesa de Sussex că n-a fost sinceră în interviul pe care i l-a acordat realizatoarei Oprah Winfrey.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex: "L-am avertizat pe prințul Harry că îi va distruge viața"

”S-a schimbat mult, nu mai e fiica pe care o știam eu. Fiica mea are multe de oferit.”, a declarat el.

Întrebat dacă Meghan a spus adevărul în interviul pe care i l-a acordat realizatoarei Oprah Winfrey, tatăl ducesei de Sussex a afirmat cu tărie: ”Nu, a mințit. Ea minte de ani de zile, minte în legătură cu diferite lucruri. A mințit chiar și despre arhiepiscop. Cum să spui că de fapt te-ai măritat cu trei zile înainte de nuntă când nu s-a întâmplat așa ceva.”, a mai spus el.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Întrebat dacă ea a fost întotdeauna capabilă să mintă, Thomas a precizat: ”Nu, nu. Se întâmplă de la Harry. Chiar cred că acesta sau prietenii lui au schimbat-o.”, a mai precizat el, adăugând: ”Îmi iubesc fiica, însă nu întotdeauna sunt de acord cu ceea ce face.”.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry 

Harry a vorbit despre prințul Charles și prințul William - care sunt primul și al doilea la rând la tron ​​- și pozițiile lor în familia regală în timpul interviului său Oprah din martie.

 

"Tatăl meu și fratele meu sunt prinși în capcană. Nu pot pleca. Și am o compasiune imensă pentru asta", a spus Harry despre faptul  sunt obligați  preia locul la tron.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex au acuzat mai mulți membrii ai familiei regale, fără a da nume, de comentarii rasiste, spunându-i lui Oprah că au existat „îngrijorări și conversații” despre cât de închisă va fi pielea lui Archie înainte ca acesta să se nască.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cel care a răspuns primul la acuzațiile aduse de cei doi, a fost prințul William, spunând reporterilor în 11 martie că „nu suntem o familie rasistă”. Iar conform unui prieten al lui Meghan și Harry, conversațiile dintre prințul Harry, William și tatăl lor "nu au fost deloc productive" după interviul șocant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri