Meghan Markle și Trevor Engelson
Actualitate

Meghan Markle și Trevor Engelson au fost căsătoriți doi ani. / Foto: Profimedia

Meghan Markle și primul soț au locuit la 3000 de km depărtare unul de celălalt. Au divorțat după doar doi ani de căsnicie

Nu mulți își amintesc, dar înainte de a deveni ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson, între 2011 și 2013. Deși relația lor a durat nouă ani, lucrurile au început să se degradeze după ce au devenit soț și soție. 

Meghan și Trevor s-au cunoscut în 2004 într-un bar din West Hollywood și erau împreună de aproape șapte ani când actuala soție a prințului Harry devenea cunoscută grație rolului lui Rachel Zane din serialul "Suits". O nouă carte scrisă de Tom  Bower "sapă" în trecutul ducesei și oferă detalii "picante". Conform autorului, primii ani de relație dintre actriță și producătorul de film au fost cu adevărat de miere. Erau foarte îndrăgostiți și mai tot timpul împreună. Engelson chiar era alintat de iubita lui cu porecla Trevity-Trev-Trev, scrie Daily Mail, care citează informații din cartea lui Bower.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Meghan Markle și Trevor Engelson
Meghan Markle și Trevor Engelson / Foto: Profimedia

În 2010, după câțiva ani în care s-a chinuit să prindă un rol care să o aducă în lumina reflectoarelor, Meghan a plecat la New York pentru a filma pilotul pentru "Suits". La începutul lui 2011, a început filmarea primelor 12 episoade, însă producția s-a mutat în Toronto. 

Conform lui Tom Bower, Meghan ar fi fost cea mai încântată de mutare și a acceptat să stea în Canada pe toată perioada filmărilor, în loc să facă naveta între Los Angeles, acolo unde locuia cu Trevor, și Toronto. Răceala din relație începea să-și facă simțită prezența, însă Trevor, pentru a reînnoda lucrurile, a cerut-o de soție pe iubita lui în Belize.

Citește și: Trevor, primul soț al lui Meghan Markle, și-a refăcut viața și se pregătește să devină tătic din nou. Cei doi au divorțat acum opt ani

Mare parte din mariaj, Meghan și Trevor au locuit la 3000 de kilometri depărtare, pentru că bruneta juca pe atunci în "Suits". Conform noului volum apărut, Markle a văzut această distanță ca pe o cale de ieșire din căsnicie. "Să plece din Los Angeles și de lângă Trevor nu a fost un dezavantaj, le-a spus Meghan producătorilor. Deși era 'angajată' în relația cu Trevor, nu îi plăcea să simtă posesivitate. Într-un fel, Suits a fost calea ei de ieșire din relație", a scris Bower despre mărturisirile pe care Meghan le făcea la acea vreme prietenilor ei.

Meghan Markle, căsnicie de doi ani înainte de a-l întâlni pe prințul Harry

nuntă regala printul harry, meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Căsnicia lui Meghan Markle cu Trevor Engelson a durat doar doi ani, însă relația cu a fost una care s-a întins pe aproape nouă ani. Cei doi s-au cunoscut în 2004, iar la scurt timp au început să iasă împreună. După șase ani s-au logodit, iar un an mai târziu, în septembrie 2011, ei s-au căsătorit în Jamaica, în cadrul unei ceremonii la care au participat peste 100 de persoane. În 2013, însă, invocând ”diferențe ireconciliabile”, cei doi au divorțat.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Fostul soț al lui Meghan Markle s-a recăsătorit și are doi copii

Trevor Engelson
Trevor Engelson, alături de soția lui, Tracey, în 2018/ Getty Images

La doar două săptămâni după ce Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit, Trevor a anunțat logodna cu Tracey, o tânără nutriționist. El a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în California, după un an de relație și s-au căsătorit în 2019. De la acel moment, aceștia au devenit părinți de două ori.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri