Melinda Gates
Actualitate

Melinda Gates / Getty Images

Melinda Gates, dezvăluiri neașteptate la mai bine de un an de la divorțul de Bill Gates: ”Nu mai puteam să stau în acea căsnicie!”

Melinda French Gates a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Bill Gates. ”Nu mai puteam să stau în acea căsnicie.”, a spus ea în cadrul unui interviu pentru revista Fortune, la începutul acestei săptămâni.

A trecut mai bine de un an de zile de când Melina French Gates și Bill Gates au decis să se separe, după mai bine de 27 de ani de căsnicie, iar acum aceasta a vorbit despre separarea de omul de afaceri, mărturisind că a fost o experiență extrem de dureroasă.

Citește și: Melinda Gates îl critică pe fostul său soţ Bill Gates pentru relaţiile cu miliardarul Jeffrey Epstein: Era abominabil, răul întruchipat

Melinda și Bill Gates au depus actele de divorț în mai 2021, iar patru luni mai târziu, acesta a fost finalizat.

Bill And Melinda Gates Awarded Fulbright Prize For Int'l Understanding
WASHINGTON - OCTOBER 15: Microsoft Corporation Chairman Bill Gates (L) and his wife Melinda attend a ceremony presenting them with the 2010 J. William Fulbright Prize for International Understanding at the Library of Congress October 15, 2010 in Washington, DC. The Fulbright Prize recognized the Gates' philanthropic work through the Bill and Melinda Gates Foundation and their work and charitable contributions in improving the health and education opportunities of people around the globe. (Photo by Win McNamee/Getty Images)

”Am avut motive care m-au determinat să nu mai stau în acea căsnicie.”, a spus Melinda, în cadrul interviului pentru revista Fortune, potrivit People.

”Toată situația aceasta cu Covid, însă, mi-a oferit intimitatea de care aveam nevoie pentur a face ceea ce trebuia să fac. A fost necrezut de dureros, în numeroase moduri, dar am avut intimitate să trec prin asta.”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Bill Gates.

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

French Gates are trei copii cu fostul soț - Jennifer, în vârstă de 25 de ani, Rory, de 23 și Phoebe, de 19 ani.

”Singura mea preocupare a fost, evident, să-i protejez, să-i ajut să treacă prin acest proces. Și am reușit să rămânem uniți.”, a mai mărturisit ea.

Melinda și Bill Gates, front comun la nunta fiicei lor

Melinda gates, jennifer gates, bill gates

Citește și: Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

Deși s-au separat, Melinda și Bill au în continuare afaceri și multe lucruri de care trebuie să se ocupe împreună. Colaborează la fundația lor și fac front comun de fiecare dată când vine vorba despre cei trei copii ai lor.

În octombrie 2021, cei doi foști soți au apărut zâmbitori, de-a dreapta și de-a stânga fiicei lor de 25 de ani, Jennifer, pe care au condus-o la altar. În acele momente, Bill și Melinda au lăsat orice supărare sau neînțelegere și i-au organizat fetei lor o nuntă de poveste.

Etichete: divort , bill gates , melinda

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri