Harry și William
Actualitate

Harry și William / Getty Images

Motivul pentru care prințul William nu-l poate ierta cu ușurință pe Harry: ”Se aștepta să fie fratele de nădejde!”

Prințul William nu-l poate ierta cu ușurință pe prințul Harry pentru felul în care s-a comportat, întrucât întotdeauna a crezut că va fi fratele pe care se va putea baza în orice moment, susține o jurnalistă apropiată familiei regale.

Citește și: Tensiunea dintre prințul Harry și rudele sale, departe de a se domoli. Ele se tem de lansarea cărții de memorii: ”E o bombă cu ceas!”

Katie Nicholl, jurnalistă și autoare a cărții ”The New Royals - Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, susține că William, acum prinț de Walles, în vârstă de 40 de ani, nu va lăsa deoparte neînțelegerile din trecut cu fratele lui, cu prințul Harry, în ciuda faptului că la scurt timp după moartea bunicii lor, el a ieșit împreună cu Harry și cu soțiile lor în fața Castelului Windsor.

Meghan Markle, în fața Castelului Windsor

Citește și: Un fost angajat al soției regelui Charles III face dezvăluiri despre ce fel de persoană este Camilla, regina consoartă

”William nu-l poate ierta pe Harry cu ușurință, iar asta nu este cauzată de comportamentul nepotrivit al acestuia, ci pentru faptul că i-a fost, cumva, trădată încrederea. El a crezut întotdeauna că Harry va fi fratele pe care se va putea baza în orice moment, iar acum e singur. Slavă Domnului că o are pe Kate alături.”, a mai adăugat scriitoarea.

Citește și: Când s-au logodit, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au ascuns un detaliu inedit

Totodată, în cartea respectivă, jurnalista dezvăluie că William și Kate, soția sa, s-au simțit ”ușurați” de plecarea lui Harry și a lui Meghan în Statele Unite ale Americii, întrucât au simțit că odată cu această decizie au dispărut și dramele din viața lor.

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost dezamăgită de decizia lui Harry de a se stabili în SUA

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că renunță la îndatoririle ca membri ai familiei regale la începutul anului 2020, potrivit unei surse apropiate de regina Elisabeta a II-a, care a dezvăluit că suverana a fost ”foarte rănită” de decizia celor doi.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că vor înceta să mai lucreze pentru Familia Regală Britanică la începutul anului 2020, iar o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit, în cadrul unei cărți publicate de curând, că a fost rănită de decizia lor.

Acestora li s-a permis să renunțe la rolurile lor, însă le-a fost interzis să mai folosească titlurile de ”Alteța Sa Regală” și erau, totodată, obligați să devină independenți financiar.

Sussex Jubilee Thanksgiving POOL
Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba de la Catedrala St. Paul. / Foto: Profimedia

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

La acel moment, regina Elisabeta a II-a le-a mulțumit celor doi pentru dedicarea lor, adăugând: ”Eu și familia mea sperăm ca înțelegerea de astăzi să le permită să înceapă construirea unei vieți fericite și liniștite.”

În cartea ”The Royals”, ce a fost publicată de curând de Katie Nicholl, adevăratele sentimente ale reginei Elisabeta erau altele.

”A fost rănită și mi-a spus: <<Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă mai gândesc la asta>>”, a dezvăluit o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a în cadrul unui cărții publicate de corespondentul Vanity Fair, explicând că aceasta a fost obosită de întreg scandalul iscat după mutarea lor în SUA. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri