printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Când s-au logodit, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au ascuns un detaliu inedit

Prințul Harry și Maghan Markle și-a anunțat logodna în noiembrie 2017. Ducii de Sussex au făcut anunțul printr-o ședință foto realizată la Palatul Kensington, declarând că nepotul Reginei Elisabeta a cerut-o pe actrița americana la începutul acelei luni, însă adevărul este cu totul altul. 

În cartea intitulată „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, Valentine Low susține că interviul din revista Vanity Fair a fost, de fapt, debutul oficial al lui Meghan Markle ca membru regal, mințind că logodna a avut loc în luna noiembrie. Potrivit unor apropiați ai ducilor, cei doi se logodiseră la sfârșitul verii în anul 2017 și se întâlneau deja de un an înainte să se logodească. 

„Cuplul nu s-a logodit oficial. Toată lumea din Palatul Kensington știa că s-au logodit în mod privat de la sfârșitul verii, dar acesta a fost modul prin care Meghan s-a prezentat încrezătoare și proactivă”, a declarat Valentine Low. 

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle n-au făcut pace la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Cele două n-ar fi vorbit deloc una cu alta

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că s-au logodit printr-un interviu pentru revista Vanity Fair. „Alteța Sa Regală și doamna Markle s-au logodit la Londra la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Majestatea Sa Regina și pe alți membri apropiați ai familiei sale. Prințul Harry a căutat și a primit binecuvântarea părinților doamnei Markle”, a fost mesajul transmis de familia regală în luna noiembrie a anului 2017. 

Inelul de logodnă a lui Maghan Markle a avut două diamante care au aparținut regretatei prințese Diana, mama prințului Harry. Ducii s-au căsătorit sâmbătă, 19 mai 2018, în Capela Sf. George de la Castelul Windsor. Oprah a fost printre invitații de la Windsor, precum și George și Amal Clooney, James Corden și Beckham. Costul total al nunții a fost estimat la 33,5 milioane de lire sterline, inclusiv 30 de milioane de lire sterline pentru securitatea evenimentului. 

Citește și: Ce credea regina Elisabeta a II-a despre relația degradată dintre Meghan Markle și tatăl ei: "A încurajat-o să vorbească cu el"

Cu toate acestea, într-un interviu cu legendara prezentatoare, Oprah Winfrey, aceștia au susținut că de fapt s-au căsătorit oficial cu trei zile înainte de nunta regală. Cei doi au confirmat că au făcut schimb de jurăminte personale, neoficiale, înainte de nunta fastuoasă, urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

„N-am căsătorit cu trei zile înainte de nunta noastră. Nimeni nu știe asta. Am fost doar noi doi în curtea noastră, cu arhiepiscopul de Canterbury. L-am sunat pe Arhiepiscop și i-am spus: „Uite, acest spectacol este pentru lume, dar vrem să ne unim în intimitate”, a delarat Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri