narcisa suciu
Actualitate

Narcisa Suciu a trecut cu bine peste o problemă gravă de sănătate. / Foto: Facebook

Narcisa Suciu, externată după două săptămâni de stat în spital și o operație de urgență. Cum se simte acum: "Am avut mare, mare noroc"

După ce acum mai bine de două săptămâni Narcisa Suciu trecea prin una dintre cele mai grele cumpene ale vieții sale, iată că artista stabilită de mulți ani în Finlanda poate să fie recunoscătoare că e în viață. Cântăreața a fost operată de urgență după ce apendicele i s-a perforat și a ajuns la spital cu puroi în abdomen și dureri groaznice. 

Narcisa Suciu a povestit la sfârșitul lui iulie că se afla de 10 zile în spital, după ce mersese la o cameră de gardă de urgență. "Când am ajuns la spital, nu mai puteam, am făcut analize, CT. Un chirurg mi-a spus că trebuie să intrăm în operație acum, că e o urgență de grad zero. Aveam apendicele perforat, explodat, puroi în abdomen. Am intrat în operație și am avut noroc", a spus Narcisa, care a și izbucnit în lacrimi în timp ce povestea prin ce a trecut și realiza cât de aproape de moarte a fost.

Citește și: VIDEO Narcisa Suciu a trecut prin clipe de coșmar: "Lunea trecută murisem". A făcut o operație de urgență și de 10 zile e în spital

Cum se simte Narcisa Suciu acum

Din fericire, a fost salvată și după aproape două săptămâni în spital, aceasta a fost externată. Artista stabilită de ani buni în Finlanda se afla înapoi în România pentru o serie de evenimente, când s-a izbit de aceste probleme de sănătate. După operație, nici nu mai poate urca pe scenă, nici nu poate pleca imediat la casa ei din nordul Europei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Viața unei tinere de 21 de ani, salvată în ultima clipă de un control la ochi. 12 ore mai târziu făcea o operație de urgență

"Am ajuns acasă, sunt bine, dar merg la control în fiecare zi. Analizele mele sunt foarte bune, așa că aștept controlul la o lună de la operație. Au trecut deja două săptămâni. Vreau să vă mulțumesc pentru mesajele trimise în continuare. Tot ce a fost dificil a dispărut, trebuie să-mi revin cu capul, pentru că a fost un șoc foarte mare pentru mine, fiind o persoană care nu se îmbolnăvește niciodată. Sunt okay, mai am tratament cu antibiotic, antiinflamatoare, pansament gastric. Mulțumesc că v-ați gândit la mine. Nu sunt total refăcută, nu am puterea pe care o aveam în mod normal. (...) Dacă aveți vreo problemă, mergeți la doctor, nu stați ca mine. Se întâmplă minuni, dar nu tot timpul. Eu am avut noroc, mare, mare noroc", a povestit Narcisa Suciu într-un live pe Facebook făcut miercuri, 3 august, la câteva zile după ce a fost externată.

Narcisa Suciu a fost la un pas de moarte

Citește și: Soția lui Bruce Willis, puternic afectată de boala starului: "Pun nevoile familiei mai presus de ale mele, ceea ce nu servește nimănui"

"Era un risc să nu mai fiu, operația a durat patru ore și apoi am început tratamentul. În ultimele 10 zile am fost în spital. Analizele mele au început să arate mai bine, am prins puțină culoare în obraji. În caz că vă întrebați de ce arăt așa, e pentru că în ultimele 10 zile am fost în spital și pentru că, practic, lunea trecută murisem, cum ar veni. Am fost în septicemie. După operație, analizele arătau foarte rău. Am luat litri de antibiotic și calmante pe venă. (...) Nici măcar toți prietenii mei apropiați nu au știut pentru că pronosticul era foarte prost. Era mai aproape că nu mai apuc să trăiesc. Dacă nu intram în operație în momentul ăla, muream", a mai spus Narcisa, care le-a mulțumit medicilor care au intervenit urgent și au salvat-o.

Foto: Facebook

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?