Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile.
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile / Profimedia Images

Noi dezvăluiri despre prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert. Cei doi se văd „doar cu programare”

Prințesa Charlene de Monaco trăiește în Elveția și își vede soțul, pe prințul Albert de Monaco, „doar cu programare”, potrivit unor surse citate de presa internațională.

În timp ce prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 45 de ani, și-a petrecut vara pe un iaht, alături de Albert, în vârstă de 65 de ani și gemenii lor, gemenii Jacques și Gabriella, de opt ani, se pare că aceasta nu s-a întors încă la Palat, potrivit unor surse citate de ziarul Voici. Conform acestora, Albert și fosta campioană olimpică formează un cuplu doar în aparență.

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

printesa charlene si printul albert de monaco
Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco / Foto: Profimedia

Se văd doar cu programare. Ea trăiește în Elveția”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi, precizând, de asemenea, că aceasta a promis că va participa la evenimentele publice doar pentru a-i fi permis să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai lor.

De asemenea, un apropiat al acestora a dezvăluit, într-un material pentru Bild, că cei doi „sunt buni prieteni” și ”au grijă de copiii lor pe rând”.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri