Prinții Harry și William
Actualitate

Prinții Harry și William / Profimedia Images

Noi dezvăluiri despre vizita-fulger a prințului Harry în Londra. L-a contactat pe William, dar nu s-au întâlnit: „Este foarte trist!”

Relația dintre prinții Harry și William pare să fie în continuare „pe butuci”, iar acum ies la iveală noi detalii privind vizita-fulger făcută de ducele de Sussex în luna ianuarie, la scurt timp după ce regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a fost extrem de transparent, dezvăluind că își dorește o reconciliere cu familia lui. Mai mult de atât, acesta l-a contactat pe fratele lui, pe William, înainte de a călători la Londra, dar o sursă apropiată de la Palat a dezvăluit că nu existat niciun plan privind o întâlnire între ei.

Prinții Harry și Wiliam

Citește și: Prinţul Harry, o nouă înfrângere în instanţă. Justiţia din Marea Britanie consideră că decizia este una „justificată legal”

Potrivit People, o sursă apropiată prințului de Wales a dezvăluit că acesta nu și-a dorit să se vadă cu fratele lui, pentru că „principala preocupare” era atunci soția lui, Kate Middleton, care se recupera după operația abdominală.

„Ar fi normal să mergi și să-ți vezi cumnata care tocmai a fost operată, să-ți vezi nepoata și nepoții. Dar în acest caz nu se întâmplă așa. Ceea ce este foarte trist”, a spus o sursă apropiată familiei regale, potrivit People.

„Conflictul din familia regală este o rană deschisă. Este o ruptură profundă acolo”, a mai adăugat Catherine Mayer, autoarea biografiei „Charles: The Heart of a King”.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

De asemenea, scriitoarea crede că o problemă extrem de importantă care există în familia regală este încrederea.

„William își dorește să protejeze instituția monarhiei și va face tot ce poate pentru asta, iar el consideră că nu poate să aibă încredere în Harry. Nu cred că el va fi vreodată de acord ca fratele lui să revină ca membru regal, poate doar punându-i condiția de a-și cere iertare și de a merge mai departe”, a mai spus aceasta.

Cum ar fi gestionat prințesa Diana ruptura dintre Harry și William din prezent

Despre neînțelegerile dintre prințul William și fratele lui, Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar multe persoane s-au întrebat cum ar fi gestionat prințesa Diana această situație. Fostul ei agent de pază a încercat să răspundă la această întrebare într-un material publicat în revista HELLO.

Astfel, în cadrul unui material exclusiv pentru publicația amintită mai sus, Ken, care a făcut echipă cu Ros Coward pentru a lansa cartea „Diana: Remembering the Princess” înainte de a se împlini 25 de ani de la moartea ei, a vorbit despre cum ar fi gestionat neînțelegerile dintre băieții ei.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

”Dorința ei cea mai mare a fost să facă lucruri bune pentru cei care au nevoie.”, a scris Ken. ”În ceea ce privește ruptura dintre William și Harry, ei bine, atunci când doi frați se ceartă, cu siguranță, există cineva care să le ofere sfaturi. Iar prințesa Diana și-ar fi asumat acest rol. Ar fi încercat să le înțeleagă problemele și le-ar fi oferit sfaturile de care au nevoie. Sfaturi care lui Harry par să-i lipsească în acest moment.”, a adăugat fostul ei agent de pază, continuând: ”Nu există nicio îndoială că s-ar fi bucurat de relațiile pe care ei le au cu soțiile lor și i-ar fi plăcut foarte mult să petreacă timp cu cei cinci nepoți ai ei.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri