World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals
Actualitate

captură Youtube

O bunică de 80 de ani s-a căsătorit cu un tânăr de 35. Bărbatul, îndrăgostit nebunește: ”Am știut că e dragoste adevărată!”

Iris Jones, o bunică în vârstă de 80 de ani, care trăiește în Marea Britanie, s-a căsătorit cu iubitul ei, un tânăr de doar 35 de ani.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 50 de ani, cei doi au susținut în repetate rânduri că se iubesc la nebunie, iar acum și-au unit destinele.

Această informație vine la doar câteva luni după ce Iris Jones și iubitul ei, Ahmed Ibriham, au apărut în emisiunea ”The Morning Show”, unde au vorbit despre viața lor intimă.

Logodnicul lui Demi Lovato a aflat din presă că a fost părăsit: ”S-a folosit de despărțire ca să-și promoveze piesa!”

'The moment I laid eyes on her I knew that it was true love' ❤️

Posted by Daily Mail on Monday, 9 November 2020

Iris a început să vorbească des cu Mohamed, originar din Cairo, vara trecută pe un grup de Facebook despre ateismul. El i-a mărturisit inițial că este îndrăgostit de ea în mediul online și apoi a spus că sentimentele sale au fost confirmate când a văzut-o pe Iris pentru prima dată pe aeroportul din Cairo în noiembrie anul trecut.

”Eram foarte emoționat, dar în momentul în care am văzut-o, am știut că este dragoste adevărată. Sunt un bărbat foarte norocos că am găsit o femeie ca ea.”, a declarat tânărul pentru MailOnline.

Mohamed, de profesie, inspector de sudură, a renunțat la serviciu pentru a trăi alături de iubita lui. În ciuda faptului că trăiește într-o casă cu trei camere, împreună cu părinții săi, cu două surori și un frate, el a negat vehement că s-a cuplat cu Iris pentru banii ei sau pentru a primi cetățenie.

De cealaltă parte, Iris locuiește într-un bungalou de 220.000 de lire sterline și primește o pensie de 200 de lire sterline pe săptămână și o indemnizație de invaliditate.

”Nu-mi pasă unde trăim sau cât de bogată sau săracă este, vreau doar să fiu cu Iris. (…) Oamenii cred că sunt cu ea din toate motivele greșite. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și o mulțime de oameni vor să meargă acolo, dar nu mă deranjează. Sunt pregătit să locuiesc cu ea oriunde în lume.”, a mărturisit tânărul.

Citește și: Katy Perry, prima apariție publică după ce a devenit mamă. Artista este de nerecunoscut

Potrivit presei internaționale, cei doi s-au căsătorit oficial. Se crede că nunta a avut loc în Egipt și că Iris s-a convertit la islam.

Mama tânărului e de acord cu relația lor

Mohamed a dezvăluit că, în timpul vizitei femeii în Egipt, a luat-o pe Iris acasă la cină, unde a petrecut timp cu mama sa. Iris a divorțat de fostul soț în urmă cu aproximativ 40 de ani, iar acum a reușit să economisească bani pentru a se întoarce în Egipt.

”Mamei mele i-a plăcut foarte mult Iris și s-au descurcat bine, chiar dacă a existat o problemă de limbă. Dar mama mi-a spus că dacă sunt fericită, atunci ea este fericită. Asta este tot ce își dorește orice mamă, pentru ca fiul ei să fie cu o femeie pe care o iubește cu adevărat.”, a adăugat Mohamed.

Etichete: iubire , casatorie , iris jones , islam

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri