invatatoare flint
Actualitate

O învățătoare din SUA iubește să se îmbrace într-un personaj blănos când e în timpul liber. / Foto: Profimedia

Viața dublă a unei învățătoare. Cu ce se ocupă tânăra de 22 de ani după ce pleacă de la școală: "Nu vorbesc prea mult despre asta"

O învățătoare din Salt Lake City a decis să vorbească despre adevărata ei pasiune: a fi un animal de pluș. Deși poate părea bizar, acest hobby este din ce în ce mai extins în SUA. Se estimează că cel puțin 250.000 de persoane se identifică așa. Ei sunt cei cărora le place să se îmbrace în personaje de poveste din cap până-n picioare, în costume din pluș.

Când nu ajută la modelarea următoarei generații, în sălile de curs, Flint se îmbracă într-un costum făcut de ea, un dragon simpatic. Tânăra de 22 de ani a mărturisit că și-a ținut ascuns alter ego-ul blănos din cauza negativismului din jur. 

"Blănoșilor" le place să se îmbrace ca animalele din desene animate, uneori ca un fetiș sexual, dar, cel mai adesea, ca o evadare distractivă din rutina de zi cu zi, scrie New York Post.

Citește și: Profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână de lucru. Ce i-a deranjat pe șefi la tânăra de 22 de ani

invatatoare in costum din desene

"Nu vorbesc prea mult despre asta, doar că, din păcate, există o conotație negativă în legătură cu acest hobby", a declarat Flint. Acesteia îi place să facă costume, ba chiar le vinde cu 1200 de dolari bucata. Și nu duce lipsă de comenzi.

Citește și: O profesoară de desen, criticată pentru felul în care se îmbracă la școală. Tinerei îi place să-și evidențieze formele voluptoase

"Mi-am descoperit această pasiune în iarna lui 2020, dar de la 12 ani mă costumam. Întotdeauna mi-am făcut haine. Mama m-a învățat cum să cos, dar am vrut o provocare, așa că am văzut online oameni care făceau astfel de lucruri". Și învățătoarea a considerat inițial că "blănoșii" sunt ciudați și a evitat să se eticheteze ca atare, deși îi plăcea să se îmbrace ca un animal animat. "M-am transformat într-un personaj pentru că am vrut doar să încerc, dat mi-am dat seama că mă distrez mult făcând asta", a completat tânăra.

În urmă cu câteva luni, un japonez a ajuns în presa din toată lumea după ce și-a cumpărat un costum de câine, pe care a dat 16.000 de dolari, și a început să iasă pe stradă îmbrăcat în el, mergând în toate cele patru membre.

Etichete: profesoara , invatatoare

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri