A născut un bebeluș de 6,6 kg
Actualitate

A născut un bebeluș de 6,6 kg / Credit foto: Captură video ABC News Youtube

O femeie a adus pe lume un bebeluș gigant, de aproape 6,6 kilograme. Medicul: „Nu ne-am așteptat să fie atât de mare!”

O familie din Canada a sărbătorit nașterea celui de-al cincilea copil, un bebeluș care a cântărit la naștere aproape 6,6 kilograme, greutate aproape dublă față de a unui nou născut obișnuit.

Britteney și Chase Ayres au devenit părinții lui Sonny, cel de-al cincilea lor copil, pe 23 octombrie, acesta fiind născut prin cezariană la Spitalul Memorial din Cambridge, Ontario, Canada.

Citește și: Soțiile oligarhilor ruși spun că ar fi sinucidere curată să se întoarcă acasă: “Putin ar fi vrut să fie oligarh în loc de președinte”

Nou născutul, care este cel mai mare bebeluș născut în Ontario din 2010, a cântărit la naștere aproape 6,6 kilograme și a avut o lungime de 54 de centimetri. În mod obișnuit, un nou născut cântărește la naștere 3,4 kilograme și măsoară 51 de centimetri, potrivit datelor furnizate de Centers for Disease Control and Prevention.

„A fost uluitor, a fost o experiență de neimaginat”, a povestit Chance, tatăl copilului, pentru Fox News Digital.

„Felul în care sărbătoreau doctorii și asistentele a fost uimitor, parcă obținuseră o victorie la un campionat. A fost nebunie. Toată lumea sărea în sus și se bucura”, a adăugat el.

Bebelus de 6,6 kg

Potrivit Daily Mail, Sonny are doi frați care au avut la naștere 5,9 kilograme, în timp ce tatăl lui a avut 4,33 kilograme când a venit pe lume. De asemenea, rudele acestuia au gene bune și în ceea ce privește înălțimea.

Citește și: A mințit că are cancer și a strâns 52.000 de euro de la oamenii cu suflet. Ce a făcut de fapt cu banii și ce au decis autoritățile

„Chance este foarte înalt, este o trăsătură a familiei noastre. Tatăl meu este înalt. Fratele meu este înalt. Așa că da, cred că moștenește această trăsătură din familie”, a spus Britteney, potrivit Daily Mail.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nașterea lui Sonny nu i-a surprins total pe medici și pe asistente, care au participat la venirea pe lume a altor trei copii ai lui Britteney.

„Am știut că bebelușul va fi mare, dar nu ne-am așteptat să fie atât de mare. Nu am mai participat la o astfel de naștere și nici nu am mai văzut un bebeluș atât de mare”, a declarat și dr. Asa Ahimbisibwe, care a asistat la naștere.

Cel mai mare bebeluș, conform Guinness World Records, a venit pe lume în Seville, Ohio, în 1879. Acesta a avut la naștere 9,97 kilograme și a măsurat 71 de cm. Din nefericire, bebelușul care nu a primit un nume oficial a murit la 11 ore de la naștere.

Etichete: nastere , bebelus , copil

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?