O femeie a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru
Actualitate

O femeie a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru / Captură video TikTok

O femeie a aflat că are cancer mamar în stadiul patru la opt luni de când medicii au trimis-o acasă: ”Mi-au spus că sunt prea tânără!”

O femeie din California, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru, la doar opt luni după ce medicii au refuzat să-i facă o mamografie pe motiv că este prea tânără.

Philecia La'Bount, o tânără cunoscută pe TikTok pentru că detaliază lupta ei cu cancerul, a făcut public un videoclip de trei minute, în cadrul căruia a povestit cum în urmă cu patru ani i-a fost descoperit un nodul la sân. Fără să stea pe gânduri, ea a mers la o clinică din Long Beach, California, pentru o investigație mai amănunțită. Atunci, medicii au descoperit că are ”un chist benign”, iar ea și-a dorit să facă o mamografie, pentru a-i confirma diagnosticul. Din păcate, însă, experții au refuzat să-i facă una, întrucât ”e prea tânără”, după cum a mărturisit tânăra în cadrul clipului postat pe TikTok.

@philecialabounty Replying to @user8702000668026 💗 #stage4cancer #cancertok #fyp #breastcancer #cancertok✨✨✨ #cancersucks #stage4needsmore #cancerfighter ♬ original sound - Philecia

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

”Am avut analizele de sânge perfect, nu m-am confruntat cu alte simptome sau alți noduli, așa că au refuzat să-mi facă orice altă investigație, mi-au spus că sunt prea tânără pentru a avea cancer la sân. Mi-au zis să mă duc acasă, că e doar un chist și să mă întorc dacă mă deranjează.”, a mai povestit Philecia, în vârstă acum de 35 de ani.

Citește și: A aflat că are cancer ovarian, la doar zece zile după ce medicul i-a spus că simptomele sunt normale pentru “femeile de vârsta ei”

Opt luni mai târziu, însă, tânăra a revenit la clinica din Long Beach, pentru că acel nodul crescuse și sânul ei era foarte sensibil la atingere.

”Când am revenit, mi-au spus să fac de urgență o mamografie, am știut că este cancer.”, a mărturisit tânăra.

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că a decis să-și facă publică povestea pentru a încuraja oamenii să lupte pentru sănătatea lor, să ceară o a doua opinie și să-și facă investigațiile necesare.

@philecialabounty A few photos of my journey. #cancersurvivor #fyp #fuckcancer #breastcancerawareness #worldcancerday ♬ How Did I Get Here - ODESZA

”Dacă voi salva viața cuiva, atunci merită tot ce am postat.”, a mai declarat tânăra, care a fost internată într-o clinică din Duarte, California, unde a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru, care se extinsese deja la plămâni, ganglioni limfaticiși stern. Din acest motiv, ea a urmat șase runde de chimioterapie, ceea ce a fost extrem de chinuitor.

Citește și: A mințit că are cancer și a strâns 52.000 de euro de la oamenii cu suflet. Ce a făcut de fapt cu banii și ce au decis autoritățile

De asemenea, pentru că a aflat că ședințele de chimioterapie îi pot afecta fertilitatea, ea a decis să-și congeleze zece ovule, întrucât își dorește ca într-o zi să devină mamă.

”Întotdeauna mi-am dorit să am propiii copii. Tocmai de aceea urmez tratamentul în ziua de azi, vreau să mă fac bine.”, a mai spus tânăra.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri