Young,Woman,Sitting,On,The,Bed,With,Pain
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O femeie a născut după ce a ajuns la spital cu dureri puternice, fără să știe că e însărcinată: „Credeam că sunt cauzate de apendicită”

O femeie în vârstă de 40 de ani a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a mers la spital de urgență. Se confrunta cu dureri puternice de stomac, pe care le-a pus pe seama apendicitei, însă, în realitate, ea era însărcinată.

Natalie Austin, din Ash, Kent, habar nu avea că este însărcinată și, mai mult de atât, susține că slăbise în timp ce o purta în pântece pe Darcy, „micul ei miracol”, care are sindromul Down.

Citește și: Ireland Baldwin: „Sarcina mea e dificilă, iar faptul că am idioți în familie nu ajută”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vârstă de 40 de ani, femeia, care lucrează ca manager de produs, a pus mișcările fătului pe seama gazelor. Mai mult de atât, ea nici măcar nu știa că poate rămâne însărcinată, ținând cont de faptul că ea și soțul ei, Rob, în vârstă de 39 de ani, au avut de înfruntat multe dificultăți înainte de a deveni părinți. În plus, îi fusese montat un inel gastric, despre care se spune că femeile care îl poartă nu pot obține o sarcină în primul an.

Aceștia sunt părinții unei fetițe pe nume Eloise, în vârstă de 15 luni, care a venit pe lume după zece ani de încercări, timp în care au făcut patru încercări FIV.

Citește și: Jennifer Aniston, adevărul despre anii în care s-a chinuit să rămână însărcinată: ”Am făcut FIV, am băut ceaiuri chinezești!”

Imediat ce a ajuns la spital, medicii i-au făcut un test de sarcină, iar rezultatul a fost pozitiv. Au descoperit, însă, că a fost vorba de o sarcină ectopică, în cazul ovulul fertilizat s-a implantat în afara cavității uterine, ceea ce îi punea viața în pericol.

Ea a fost supusă unei operații de cezariană de urgență, iar ulterior, în urma investigațiilor, medicii au stabilit că bebelușul ei are sindromul Down. În plus, acesta a dezvoltat și niște infecții cât timp a stat în spital, inclusiv pneumonie și MRSA. După 130 de zile petrecute în spital, fetița a ajuns acasă, unde părinții ei se bucură din plin de momentele petrecute cu ea.

„Totul s-a întâmplat foarte repede, nu am avut timp să procesez totul. Darcy este micul nostru miracol. Când făceam FIV eram hotărâți să nu facem astfel de afirmații, să nu ne agățăm de un clișeu, dar acum, cu ea, nu putem să nu spunem că e un miracol. A fost resuscitată și a respirat prima oară după un minut. Când m-am uitat la ea a fost magic. Era atât de vulnerabilă și de mică”, a spus mama ei, potrivit Daily Mail.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?