o femeie a devenit mama la 57 de ani
Actualitate

O femeie a devenit mamă la 57 de ani, după ce și-a pierdut fiica de 13 ani

O femeie a născut un băiețel perfect la 57 de ani. Femeia și-a dorit să devină mamă după ce și-a pierdut fiica din cauza unei tumori

O femeie în vârstă de 57 de ani a născut un băiețel perfect sănătos la cinci ani după ce și-a pierdut fiica în urma unei tumori cerebrale.

Barbara Higgins, o femeie din Concord, New Hampshire, Anglia, a născut un băiețel perfect sănătos, în urmă cu câteva zile.

Jack, căci așa a ales să-l numească, s-a născut prematur și a cântărit 2,63 kg, iar acum a ajuns și acasă. Barbara, femeia care lucrează ca profesoară, a mărturisit că și-a dorit cu ardoare un copil după ce fiica ei, Molly, a murit la vârsta de 13 ani, din caza unei tumori cerebrale.

Citește și: Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la piscină. Vedeta și-a etalat trupul super tonifiat într-un costum de baie galben

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Fiica mea, Molly, a murit în 2016, din cauza unei tumori cerebrale nediagnosticate la timp. A fost o experiență traumatizantă, dar la scurt timp am început să visez la ideea de avea un alt copil.”, a mărturisit femeia, potrivit Metro.

”A fost un vis persistent. Aveam 53 de ani când am început să mă gândesc la asta.”, a mai povestit femeia, care a mărturisit că a apelat la ajutorul unor experți de la o clinică specializată în infertilitate.

Înainte de a rămâne însărcinată, femeia a fost supusă unor controale amănunțite, în urma cărora a fost diagnosticată cu tumori cerebrale. Din fericire, viața ei a fost salvată, iar acum ea consideră că fiul ei, Jack, a fost cel care i-a salvat viața.

”Îl privesc pe Jack ca pe un miracol. Mi-a salvat viața.”, a mai explicat femeia care a povestit că acum a adoptat un stil de viață sănătos, bazat atât pe o alimentație echilibrată, dar și pe sport.

Citește și: Cum a reacționat Brad Pitt atunci când a aflat că fiul lui a depus mărturie împotriva lui. Actorul are inima frântă

În ceea ce privește sănătatea bebelușului, aceasta spune că starea lui evoluează bine: ”A început să câștige în greutate. E adorabil.”, a mai spus ea.

Cea mai bătrână mamă din lume, o femeie de 66 de ani din Spania

Cea mai bătrână mamă din lume a fost Maria del Carmen Bousada de Lara, din Spania, care a dat naștere unei perechi de gemeni în 2006, la 66 de ani, după ce a rămas însărcinată în urma unei FIV. Din păcate, ea a murit trei ani mai târziu, când cei doi băieți ai ei aveau doi ani și jumătate. Acum, ei sunt crescuți de un văr și de soția lui.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri