O mamă și fiicele ei, la cină în rochii de mireasă
Actualitate

O mamă și fiicele ei au ieșit la cină îmbrăcate în rochiile de mireasă. Imaginile sunt virale: „A fost ridicol de amuzant” / Captură video Instagram

O mamă și fiicele ei au ieșit la cină îmbrăcate în rochiile de mireasă. Imaginile sunt virale: „A fost ridicol de amuzant”

O mamă și fiicele ei au devenit celebre pe rețelele sociale după ce au ieșit să ia cina îmbrăcate în rochiile de mireasă. Imaginile făcute publice au fost văzute de peste patru milioane de oameni.

Terri Bonin și cele șase fiice ale ei au făcut furori pe rețelele sociale luna trecută, după ce au publicat un videoclip în care apar îmbrăcate în rochii de mireasă.

Am decis că cele mai scumpe rochii pe care le deținem merită să fie purtate mai mult decât o zi din viața noastră”, a scris Alexis în dreptul videoclipului postat pe 19 mai pe Instagram. De atunci, acesta a adunat mai bine de patru milioane de vizualizări.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Terri Bonin, care este mama a 11 copii - cinci băieți și șase fiice- a declarat că ea și fetele ei obișnuiesc să iasă la cină în fiecare lună, ca o tradiție de familie.

„Ieșim fără soți sau copii ca să mâncăm și să vorbim până târziu în noapte”, a mărturisit femeia, potrivit People.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De curând, însă, după ce a văzut un videoclip în care o femeie glumea despre lucrurile pe care le poți face într-o rochie de mireasă, una dintre fiicele ei a avut această idee de a ieși la cină îmbrăcate în rochii de mireasă.

„Mi s-a părut amuzant și am acceptat”, a declarat Bonin.

Femeia și fiicele ei, Madeleine, de 28 de ani, Alexis, de 25, Annalise, de 23, Kate, de 23, care nu e căsătorită, dar și nurorile ei, Hannah Joy, de 26 de ani și Sydnie, de 25, și-au luat rochiile de mireasă și au mers la cină.

Citește și: 6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Evident, acestea au filmat totul, iar imaginile postate pe rețelele sociale au devenit virale, fiind văzute de milioane de oameni.

„Ne-am dori să facem asta în fiecare an, a fost ridicol de amuzant. Cu siguranță ne-am făcut amintiri care ne vor însoți toată viața”, a mai spus femeia, potrivit sursei citate.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri