Girl,Holding,Her,Head,,Woman,Has,A,Headache.,Sad,Female
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O tânără și-a părăsit iubitul în fața rudelor și a prietenilor: „Sunt o nemernică?” Dezvăluirile ei au stârnit discuții aprinse

O femeie în vârstă de 30 de ani a stârnit ample discuții pe rețelele sociale după ce a povestit că a plecat de la „nunta surpriză” organizată de iubitul ei.

Într-un mesaj postat pe Reddit, femeia în vârstă de 30 de ani, care a preferat să nu-și dezvăluie identitatea, a povestit că ea și iubitul ei, Mark, în vârstă de 32 de ani, aveau o relație de aproape cinci ani. De-a lungul timpului au discutat despre căsnicie, însă nu și-au făcut niciun plan concret. Într-o seară, însă, Mark a invitat-o la o petrecere „cu ștaif”, iar în momentul în care au ajuns, ea a descoperit că era vorba despre o nuntă surpriză, prietenii și familia fiind prezenți.

O mireasă și-a cumpărat rochia dintr-un second-hand

„Sunt o nemernică?”, a întrebat ea pe Reddit, explicând că a plecat de la petrecerea surpriză, refuzând să se mărite cu partenerul ei, întrucât își dorea să aibă un cuvânt de spus în organizarea evenimentului.

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

„Am intrat în încăperea mare, îmbrăcată în cele mai bune haine ale mele și am descoperit că acolo erau prietenii, rudele și cunoștințele noastre. Se pare că Mark organizase o nuntă surpriză. Toată lumea a început să aplaude, dar eu stăteam acolo nemișcată, șocată și copleșită. Îl iubesc pe Mark, mereu am visat să avem un viitor împreună, dar ideea de a mă căsători fără vreo discuție anterioară, fără să am un cuvânt de spus în organizarea nunții, m-a făcut să spun pas”, a povestit femeia despre care se crede că este din Statele Unite ale Americii.

„L-am tras pe Mark într-o parte, am încercat să-i împărtășesc îngrijorările mele, i-am spus că vreau să fac parte din procesul de organizare, să am ocazia să mă pregătesc mental și emoțional pentru un astfel de moment. Nu m-a înțeles. Am ales să nu mă căsătoresc. Sunt o nemernică?”, a spus ea.

Citește și: 6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Evident, reacțiile din partea utilizatorilor de internet nu au întârziat să apară: „Ieși din acea relație cât mai repede”, „O căsnicie e un parteneriat, nu o ambuscadă. Cum a putut să ia certificatul de căsătorie fără să fi prezentă?”, „Cine i-a spus acestui bărbat că e o idee bună? Cred că un mariajul trebuie să fie o decizie comună, luată după discuții ample, după dezvăluit așteptările”, „E un semnal de alarmă. Logodnicul tău încearcă să te controleze”, „Ai perfectă dreptate, o nuntă este un eveniment important, trebuie să ai un rol în planificare”.

Etichete: nunta , iubit , mariaj

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri