tik tok libby
Actualitate

O tânără și-a vopsit sprâncenele acasă, însă rezultatul nu a fost cel dorit, Foto: Instagram

O tânără și-a vopsit sprâncenele acasă, însă rezultatul nu a fost cel dorit. Reacția ei a strâns 100.000 de vizualizări pe Tik Tok

Întreținerea sprâncenelor este un proces lung ce presupune pensat, vopsit, laminare sau chiar aplicat un ulei de creștere, iar, uneori, nu decurge așa cum îți dorești. O tânără a experimentat acest lucru pe pielea ei.

Libby Anderson, o tânără cu peste 12.000 de urmăritori pe Tik Tok, a devenit virală pe platforma de socializare după ce a publicat un clip în care arată cum își vospeste sprâncenele singură acasă.

Ceea ce trebuia să fie un moment de înfrumusețare ieftin și ușor s-a transformat într-un coșmar pentru Libby, care și-a dat seamănă că vopseau nu a rămas doar pe firele de păr, ci și pe întreaga zonă din jurul sprâncenelor.

@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long💖oh no indeed

♬ Oh No - Kreepa

În clipul respectiv, poate fi văzut cum tânăra încearcă în zadar să-și șteargă sprâncenele, iar vopseaua rămâne intactă.

"Când lăsați din greșeală vopseaua pentru sprâncene prea multă vreme", a scris ea amuzata în dreptul filmuletului.

Citește și: O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk: ”Mama a dezvăluit secretul când se afla pe patul de moarte!”

Aproape 100.000 de persoane au văzut pățania ei, oferindu-i imediat sfaturi în secțiunea de comentarii. Ba mai mult, unii au dezvăluit că și ei se confruntă cu astfel de situații când încearcă să își vopsească sprâncenele acasă.

„Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când îmi fac sprâncenele”, a comentat o persoană. "Nu face asta, mi s-a întâmplat o dată și am frecat sprâncenele cu un șervețel umed de bebeluși până când mi s-a format o asursă", a a spus o altă persoană.

Libby Anderson, Foto: Tik Tok Libby Anderson, Foto: Tik Tok

Alții i-au oferit sfaturi: „Am făcut acest lucru și am reușit să scap doar folosind apă micelară pe o dischetă demachiantă".

Citește și: O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

„S-ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru zona ochilor, dar folosesc întotdeauna fie un produs de dezinfectare pentru mâini, fie un produs de îndepărtare a lacului de unghii pentru a-mi scoate vopseaua de păr de pe linia sprâncenelor”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri