Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Oficialii de la Palatul Kensington, revoltați după ce s-a spus că prințesa de Wales a fost în comă: „Este o prostie totală!”

Oficialii de la Palatul Kensington au fost revoltați de toate dezvăluirile făcute într-o emisiune TV din Spania, în cadrul căreia s-a vorbit despre starea de sănătate a prințesei de Wales, spunându-se că „a fost în comă” ori că „a fost în mare pericol” după operația abdominală suferită la mijlocul lunii ianuarie.

Jurnalista Concha Calleja a susținut că medicii au fost nevoiți să acționeze rapid „pentru a-i salva viața prințesei de Wales”, aceste declarații fiind făcute cu câteva zile înainte de externarea lui Kate Middleton.

Scriitoarea în vârstă de 59 de ani, prezentată în cadrul emisiunii ca expert pe familia regală, a declarat că medicii au fost nevoiți să ia măsuri drastice pentru a o salva pe Middleton, aceasta aflându-se o perioadă în comă indusă.

Citește și: Palatul Kensington, prima reacție după ce Kate Middleton a fost externată, la 14 zile de la operație: „Face progrese!”

„Au fost complicații serioase la care nu s-au așteptat pentru că operația a mers bine. Probleme au apărut post-operator” a declarat ea, potrivit sursei citate.

„Este o prostie totală", a declarat o sursă pentru The Telegraph, adăugând: "Jurnalista respectivă nu a depus niciun efort pentru a verifica respectivele informații cu cineva”, a mai adăugat sursa respectivă.

Citește și: De ce a dezvăluit regele Charles boala de care suferă, dar Kate Middleton, nu

Kate Middleton a fost externată la începutul acestei săptămâni

Luni, reprezentanții Palatului Kensington au transmis o declarație, precizând că soția prințului William se recuperează acasă și face progrese.

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!” 

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, unde va continua recuperarea după operație. Face progrese”, au transmis aceștia, adăugând: „Prințul și prințesa își doresc să mulțumească întregii echipe de la The London Clinic, în special asistentelor dedicate, care au îngrijit-o așa cum avea nevoie. Familia de Wales continuă să fie recunoscătoare pentru toate mesajele primite din toate colțurile lumii”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, după ce a fost supusă unei operații abdominale: „Viața ei a fost în pericol!”

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital în urmă cu 14 zile, pe 16 ianuarie, când a suferit „o operație abdominală planificată”.

 

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri