Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu va participa la funeraliile prințului Philip

Prințul Harry a ajuns în Anglia pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Phillip. Meghan Markle, însă, a rămas acasă, însă adevăratul motiv nu este acela potrivit căruia medicul i-ar fi interzis să călătorească din cauza sarcinii.

Citește și: Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

Potrivit unei surse apropiate celor doi, Meghan Markle, soția prințului Harry, a rămas în Montecito, California, SUA, pentru că ”nu și-a dorit să fie în centrul atenției” la funeraliile prințului Philip.

În ciuda faptului Meghan Markle este însărcinată, urmând să nască al doilea copil în doar câteva luni, ea ar fi putut să zboare la Londra alături de prințul Harry. Prietenii acesteia, însă, susțin că ea a fost cea care a ales să nu participe la funeraliile prințului Philip, întrucât nu a vrut să fie în centrul atenției.

De asemenea, o sursă apropiată acesteia a dezvăluit pentru Daily Mail că Meghan Markle ”a avut o legătură specială” și ”l-a adorat” pe ducele de Edinburgh.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

În același timp, aceeași sursă a precizat că ea și-a dorit să-l susțină de la distanță pe Harry, care se va întâlni cu rudele sale pentru prima dată de când s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, dar și de când a făcut dezvăluirile explozive în cadrul interviului lui Oprah.

”Meghan a spus că singura ei grijă acum este să-l susțină pe Harry. Ea a spus că l-a lăsat pe el să decidă dacă își dorește sau nu să participe la funeraliile ducelui de Edinburgh”, a declarat sursa respectivă.

Prințul Philip a murit vineri, la 99 de ani

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a încetat din viaţă vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, potrivit declarației Palatului Buckingham.

Prințul Philip a avut mai multe probleme de sănătate și a petrecut aproape o lună de zile în spital.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri