Iris Jones
Actualitate

Femeia care s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 45 de ani, declarații emoționante: ”Dragostea e când omul iubit te cară în spate!” / Facebook

Pensionara care a stat 3 ani căsătorită cu un tânăr, declarații după ce l-a dat afară din casă. L-a întreținut și i-a dat mulți bani

O femeie de 83 de ani, care a devenit faimoasă pe internet și în presa din Marea Britanie după ce s-a căsătorit cu un egiptean în vârstă de 37 de ani, aruncă acum cu acuzații spre tânărul de care a divorțat.

Iris Jones s-a măritat cu Mohamed Ibrahim acum trei ani, în ciuda criticilor și îngrijorările venite din partea familiei. Aceasta spunea, la acea vreme, că va demonstra că relația ei va dura. Iată că acum trei luni a ieșit la iveală că femeia l-a dat afară din casă pe tânărul egiptean.

Citește și: Ea, 81 de ani, el, 36. Bunica celebră pe internet, declarație de dragoste pentru soț: ”Te iubesc pentru tot ceea ce ești!

Într-o postare pe Facebook, citată de Daily Mail, Iris Jones a scris: "Vreau să vă spun tuturor adevărul despre relația mea cu Mohamed, din ziua în care mi-a dat el mesaj și până acum. În 25 iunie 2019 am primit un mesaj de la Mohamed și am devenit prieteni pe Messenger. Părea un tip drăguț. De la început mi-a zis că a fost forțat să se căsătorească și că din acest mariaj s-au născut patru copii. Era în divorț și a simțit că eu sunt persoana care l-ar putea înțelege și cu care poate vorbi. Mi-a trimis poze cu el, i-am zis că va găsi curând pe cineva și că eu am 79 de ani, doi fii mai mari decât el, ambii însurați, care locuiesc aproape de mine".

Femeia a fost cerută în căsătorie la nici o lună de la prima conversație pe internet

iris jones
Iris și soțul tinerel / Foto: Profimedia

Mesajele dintre Jones și Ibrahim au continuat și s-au transformat în unele mai pline de afecțiune, culminând cu cel în care a cerut-o de soție, doar câteva săptămâni mai târziu de la prima conversație. În luna noiembrie a aceluiași an, pensionara a călătorit la Cairo pentru a-l întâlni față în față pe Mohamed. Mai mult, ea a cheltuit câteva mii de lire sterline pentru a plăti datoriile pe care tânărul le avea. 

Tânărul a cheltuit zeci de mii de lire sterline din banii pensionarei

Iris a ajuns să stea o lună Egipt și chiar a încercat să se căsătorească acolo cu iubitul ei. Un oficial de la Ambasada Marii Britanii în Cairo a avertizat-o să nu-i dea niciun ban tânărului. Nu i-a ascultat sfatul și a doua zi a scos 15.000 de lire din cont si i le-a dat lui Mohamed.

Citește și: Rudele unei femei de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de 35 de ani, au rupt orice legătură cu ea: “N-am auzit nimic de la ei”

În 2020, britanica a făcut o nouă călătorie în Egipt, în timpul căreia s-a și căsătorit cu bărbatul. 40.000 de lire sterline a avut pe card când a plecat la el și, după trei luni petrecute acolo, s-a întors singură în Marea Britanie cu doar 9.000 de lire sterline în cont, după ce i-a lăsat cardul pe mână proaspătului ei soț. Lucrurile nu s-au oprit aici și până tânărul a ajuns să se mute cu ea în Marea Britanie, i-a mai trimis o altă sumă mare: 14.000 de lire. 

În noiembrie 2021, Mohamed a reușit să se mute în Marea Britanie cu o viză de căsătorie. Un timp au trăit din pensia femeii. Ibrahim s-a angajat la un supermarket, dar a continuat să trăiască din banii soției sale. Atât de mulți încât ea rămăsese fără aproape nimic. Atunci, relația lor a început să se deterioreze și s-a stricat și mai mult după ce el a aflat că nu va moșteni casa ei de la mare.

Citește și: O femeie a divorțat de șase ori, iar acum și-a refăcut viața: ”Mi-am cunoscut dragostea într-o stație de autobuz!”

"Ne-am certat de multe ori și el devenise abuziv verbal. A aflat că nu-mi va moșteni proprietatea și asta l-a deranjat enorm. Atunci mi-am dat seama că poate de asta s-a căsătorit cu mine. Acesta a fost unul dintre multele incidente. (...) Din comportamentul lui, mi-am dat seama că prezenta multe trăsături de narcisist. El avea mereu dreptate, eu niciodată", a mai scris pensionara pe Facebook.

Într-un final, Iris "s-a trezit" și și-a dat seama că tânărul a intrat într-o relație cu ea doar pentru banii ei, făcând pasul final, acela de a-l da afară din casă.

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri