Pete Sampras
Actualitate

Pete Sampras, în plină glorie/ Foto: Profimedia

Pete Sampras, pozat după mult timp și greu de recunoscut. S-a retras de 20 de ani din tenis și are grijă de soția bolnavă de cancer

Pete Sampras, legendă a tenisului american, a fost surprins în public, după o pauză lungă. În urmă cu trei luni, sportivul, care cu greu mai e de recunoscut acum, făcea public diagnosticul dureros de cancer ovarian al soției sale.

Petre Sampras, câștigător a 14 turnee de Grand Slam, s-a retras din activitate în 2003. De atunci, a dus o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. Ajuns la 52 de ani, acesta a fost pozat de paparazzi la o cafenea și mulți au spus că este de nerecunoscut. 

Citește și: Cum a salvat-o pe Chris Evert moartea surorii sale. Tenismena a terminat chimioterapia, după ce a aflat că suferă de cancer ovarian

Pete Sampras
Pete Sampras, ianuarie 2024 / Foto: Profimedia

După ce s-a retras din tenis, Pete a luat rareori joburi la TV, preferând să stea mai mult în umbră. Acum, își vede și mai tare de viața personală, fiind principalul sprijin al soției sale, Bridgette, care suferă de cancer ovarian, scrie Daily Mail. Fostul tenismen a transmis, în octombrie 2023: "Așa cum mulți știți, sunt o persoană privată și tăcută. Cu toate astea, acest ultim an a fost extrem de provocator pentru familia mea, așa că am decis să împărtășesc cu voi ce se întâmplă. În decembrie anul trecut, soția mea, Bridgette, a fost diagnosticată cu cancer ovarian. De atunci, a trecut printr-o operație importantă, a făcut chimioterapie și continuă să facă terapie. E greu să vezi pe cineva pe care-l iubești trecând prin așa ceva. Băieții noștri au făcut un pas în față și s-au dovedit a fi un sprijin important pentru Bridgette, pentru mine și unul pentru celălalt".

Pete Sampras
Pete Sampras, ianuarie 2024 / Foto: Profimedia

De atunci, nu s-au mai aflat informații despre fosta Miss Teen USA care îi este soție de 23 de ani lui Sampras. Bridgette a devenit actriță după ce a fost regină a frumuseții. A jucat cu Jennifer Lopez, Adam Sandler și Sarah Michelle Geller. 

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Steffi Graf, după retragerea din tenis. Fosta sportivă de 52 de ani are doi copii cu Andre Agassi

Pete Sampras și soția
Pete Sampras și soția lui, în 2014 / Foto: Profimedia

Zilele trecute, Pete Sampras a fost pozat în parcarea unui centru comercial din Beverly Hills, cu trei cafele luate la pachet. Îmbrăcat casual, în blugi și un hanorac, acesta le-a împărtășit un zâmbet timid celor care-l priveau lung. 

În 2005, după ce s-a născut al doilea lor fiu, atât Pete, cât și soția lui au făcut un pas în spate din lumina reflectoarelor și s-au dedicat exclusiv familiei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri