Dezbatere acerbă în mediul online după ce un pasager s-a plâns de locul lui din avion/ Shutterstock
Actualitate

Dezbatere acerbă în mediul online după ce un pasager s-a plâns de locul lui din avion/ Shutterstock

Dezbatere acerbă în mediul online după ce un pasager s-a plâns de locul lui din avion: „Asta e lipsă de respect”

Oamenii așteaptă cu nerăbdare să plece în vacanță, indiferent dacă acestea sunt în apropierea casei sau la mii de kilometri depărtare. Cu toate acestea, drumul până la destinație poate da bătăi de cap dacă se întâmplă incidente precum cel pe care l-a experimentat un tânăr de pe TikTok. 

Acesta a povestit pe platforma de socializare, acolo unde este urmărit de peste 1,4 milioane de oameni, că a avut parte de cel mai greu zbor din viața lui, postând imagini din timpul călătoriei de cinci ore. 

Există multe soluții pentru a avea un zbor plăcut. De pildă, poți să-ți rezervi locul lângă geam sau să optezi pentru un spațiu suplimentar pentru picioare. Cu toate acestea, există șanse să dai de oameni care îți vor deranja călătoria. Tânărul menționat mai sus a pățit asta, iar povestea sa a stârnit o dezbatere acerbă în mediul online. 

Citește și: I-a surâs norocul după ce avionul ei a fost anulat. Cum s-a schimbat viața unei femei de 51 de ani într-o secundă

În momentul în care acesta s-a îmbarcat în avion, în drumul său de cinci ore, starea de spirit i s-a stricat instant atunci când a văzut că persoana din fața sa și-a înclinat scaunul foarte mult, iar tânărul a trebuit să stea inconfortabil pentru restul călătoriei. Acesta a declarat că drumul său a fost un „iad viu” și a văzut „cel mai înclinat scaun din istoria aviației”. 

În videoclipul postat pe TikTok, bărbatul a detaliat modul în care scaunul înclinat al pasagerului din față l-a enervat la culme, însă a preferat să nu protesteze pentru a nu provoca un scandal în avion. Acesta a ridicat un cartonaș roșu în semn de protest, iar imaginile au devenit virale. 

@thepointerbrothers_ easiest red card of all time #redcard #thepointerbrothers ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

„Așa am mers timp de cinci ore. A fost un iad viu. Este cel mai înclinat scaun din istoria aviației”, a scris tânărul la descrierea videoclipului postat pe rețeaua de socializare. 

Postarea a strâns peste 4,3 milioane de vizualizări, iar în secțiunea de comentarii s-a pornit o dispută acerbă, internauții având părerile împărțite cu privire la scaunul înclinat. În timp ce mulți au criticat gestul bărbatului care și-a lăsat prea mult scaunul, au fost câțiva utilizatori care i-au luat apărarea, justificând că toate lumea și-a înclinat scaunul la un moment dat. 

Citește și: O tânără s-a așezat lângă cel mai enervant bărbat din avion și a ajuns să se îndrăgostească. Cei doi formează un cuplu și în prezent

„Îmi înclin scaunul de fiecare dată și niciodată nu am fost supărat dacă și persoana din fața mea a făcut acest lucru”/ „Am plătit pentru un scaun reglabil, deci pot să fac asta. Scaunele alea sunt deja incomode așa cum sunt și fără înclinare. Dacă rămâi fără spațiu, înclină-ți și tu scaunul și remediezi situația”, au comentat utilizatorii. 

Pe de altă parte unii internauți au considerat gestul bărbatului ca fiind unul lipsit de respect: „Din respect pentru persoana din spatele meu, nu îmi las niciodată scaunul”/ „Acele scaune nu ar trebui să se încline, sunt suficient de înghesuite și nu există spațiu pentru picioare. Asta e lipsă de respect”/ „Persoanele care fac asta nu înțeleg cât de îngrozitor este pentru pasagerii din spatele lor”.

Etichete: zbor , avion , pasager , scaun , disputa

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri