Gracie/ Foto: Instagram
Divertisment

Gracie/ Foto: Instagram

Ea e tânăra care are nevoie de două locuri în avion. A devenit celebră pentru formele voluptoase: „Avioanele sunt prea mici”

Gracie, în vârstă de 26 de ani, care este un model cunoscut pe rețelele de socializare, se confruntă cu o problemă reală din cauza formelor sale voluptoase. Ea a devenit celebră după ce și-a etalat silueta în ținute provocatoare în mediul online, însă acum recunoaște că formele sale îi aduc și dezavantaje, nu doar beneficii. 

Ea s-a plâns că nu are loc în avion nici măcar atunci când cumpără două locuri și a îndemnat companiile aeriene să găsească o soluție pentru oamenii cu forme voluptoase. Gracie le-a arătat și urmăritorilor săi, într-un videoclip postat pe contul de Instagram, că abia încape pe scaunele avionului, din cauza posteriorului generos. 

Citește și: Ea e tânăra căreia nu i s-a permis să urce în avion din cauza felului în care era îmbrăcată. Cum a avut curajul să apară la aeroport

„Sunt atât de voluptoasă, încât abia pot încăpea într-un avion. Trebuie să cumpăr două locuri pentru a călători cât de cât relaxată”, a declarat tânăra. 

În postarea sa, Gracie roagă companiile aeriene „să-și mărească locurile” pentru ca „este 2024 și corpurile se schimbă”. De asemenea, în descrierea videoclipului, tânără le-a cerut oamenilor să-i dea o „soluție reală”, în loc să lase comentarii grosolane. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unul dintre fanii săi i-a scris în secțiunea de comentarii: „E vina ta. Cumpără două locuri sau slăbește”. Gracie a reacționat imediat: „Avioanele sunt prea mici pentru oamenii mari. Este 2024, corpurile se schimbă, așa că și avioanele ar trebui. Nu îmi voi pierde fundul pentru a încăpea într-un avion”. 

Citește și: Ce a făcut o femeie după ce s-a urcat în avion. Reacția pasagerilor a devenit virală: „A împuțit toată cabina”

Un alt utilizator a fost deranjat de cererea tinerei și a spus: „Nu suport oamenii care se plâng de spațiul din avion. De parcă nu ai avea idee cum funcționează. Nu o să schimbe nimeni pentru tine avionul. Așa că ia-ți gândul”. Alții s-au întrebat de ce se plânge de posteriorul ei, dacă a suferit o intervenție chirurgicală pentru a obține aspectul acesta: „Tu ai ales să arăți așa. Acum nu mai comenta”.  

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri