Charlene de Monaco
Actualitate

Charlene de Monaco / Foto: Getty Images

Prințesa Charlene de Monaco, primele declarații despre întoarcerea acasă: ”Îmi lipsesc teribil copiii!”

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când prințesa Charlene de Monaco a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, în urma infecției ORL pe care a contractat-o în luna mai, iar acum aceasta a vorbit despre starea ei de sănătate și despre întoarcerea în Monaco. ”Sunt bine, mă simt mult mai puternică.”, a spus ea.

În cadrul unui interviu făcut public pe Instagram, prințesa Charlene de Monaco a dezvăluit că ”abia așteaptă” să-și revadă copiii, gemenii de șase ani, Jaques și Gabriella.

Totodată, prințesa Charlene a vorbit și despre ultima intervenție chirurgicală, dezvăluind că starea ei de sănătate se îmbunătățește de la o zi la ala.

Întoarcerea prințesei Charlene de Monaco ar putea fi amânată încă o dată. Ce se știe despre starea de sănătate a acesteia

”Am venit în Africa de Sud ca să mă ocup de niște proiecte ale fundației. Nu eram bine în acel moment. Am contractat o infecție care m-a ținut câteva luni aici.”, a explicat ea.

”Am avut o operație care a decurs foarte bine. Sunt bine acum, mă simt mult mai puternică. Mai am o procedură, apoi pot să mă întorc acasă, la copiii mei, care îmi lipsesc teribil.”, a mai precizat ea.

Totodată, prințesa Charlene a mărturisit că se va întoarce în Africa de Sud: ”Sunt hotărâtă să mă întorc în regiunea KwaZulu-Natal și să-mi continui munca, așa cum am făcut și până acum. Salvăm vieți, iar acum trebuie să ne ocupăm de această specie care este pe cale de dispariție. Nu pot să stau departe și să las asta să se întâmple.

Citește și: De ce nu s-a întors nici acum prințesa Charlene din Africa. Prințul Albert, noi detalii despre starea soției plecate de șapte luni

 

Charlene de Monaco luptă pentru stoparea braconajului

În urmă cu câteva săptămâni, Charlene de Monaco lansa ”Chasing zero”, un proiect prin care își propunea să strângă fonduri pentru stoparea braconajului de rinoceri.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

”Dacă nu vom face ceva pentru a ne salva rinocerii și animalele sălbatice, va fi prea târziu. Cu inițiativa noastră #chasingzero, putem stopa atrocitatea braconajului și educa oamenii pentru conservare și preservare a zonelor sălbatice. Suportul și contribuțiile tale fac o diferență enormă.”, explica Charlene pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri