regina letizia si printesa leonor
Actualitate

Regina Letizia, mândră de fiica sa cea mare, prințesa Leonor. / Foto: Profimedia

Prințesa Leonor, viitoarea suverană a Spaniei, grațioasă și stilată într-o rochie bleu. Calcă pe urmele mamei sale, regina Letizia

Prințesa Leonor, fiica cea mare a reginei Letizia și a regelui Felipe al VI-lea, a arătat ca o prințesă Disney la decernarea unor premii. Adolescenta de 16 ani a emanat un spirit de Cenușăreasă într-o rochie albastră, fără umeri, cu părul coafat într-un coc elegant. Aceasta a moștenit grația mamei sale, celebră pentru aparițiile publice de bun gust.

Prințesa spaniolă și-a completat look-ul impresionant cu cercei eleganți și pantofi nude. Leonor, care și-a început anul trecut studiile la UWC Atlantic College din Țara Galilor, a participat la Premiile Fundației Prințesa de Girona împreună cu părinții și sora ei mai mică, Infanta Sofia.

Citește și: Fiicele reginei Letizia a Spaniei i-au moștenit grația. Leonor și Sofia, două adolescente superbe

printesa leonor si regina letizia
Regina Letizia, protectoare cu fiica sa cea mare. / Foto: Profimedia
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Prințesa a ținut un discurs matur în timpul ceremoniei: "Mă întorc în Catalonia cu bucuria de a împărtăși încă o dată cu voi toți o zi importantă de a recunoaște forța, talentul, efortul și angajamentul celor cinci laureați ai noștri din acest an. Fundația noastră onorează aceste generații de tineri care contribuie la transformarea educațională, culturală și economică a societății. Ei sunt mai mult ca niciodată un exemplu în mediul lor . Vremurile pe care le trăim sunt solicitante, nu în ultimul rând din cauza pandemiei pe care am suferit-o și care a provocat atâta durere. De asemenea, și din cauza acestor evenimente teribile, cum ar fi războiul din Ucraina, care continuă să genereze distrugere și incertitudine".

Prințesa Leonor a uimit nu numai cu vorbele pline de maturitate, ci și cu ținuta superbă. Diafană și elegantă, cu chipul proaspăt și tot timpul cu un zâmbet subtil pe chip, aceasta a primit numai aprecieri grație rochiei bleu alese, care s-a potrivit de minune cu ochii ei albaștri.

printesa leonor a spaniei si printesa sofia
Surorile Leonor și Sofia / Foto: Profimedia

Citește și: Emoționanta îmbrățișare a unei mame! Regina Letizia și-a luat cu greu rămas bun de la fiica sa, care a plecat la studii în Țara Galilor

Prințesa Leonor studiază în Țara Galilor

În toamna lui 2021, prințesa Leonor a început studiile în Țara Galilor. Despărțirea de familie a fost una grea și emoționantă, dar adolescenta este conștientă de drumul pe care trebuie să-l urmeze. Viitoarea regină a Spaniei a plecat în Țara Galilor pentru a studia la un colegiu de prestigiu, unde este colegă cu prințesa Alexia a Olandei

67.000 de lire sterline costă doi ani la UWC Atlantic College din Țara Galilor, școala la care se predă, printre altele, literatură tibetană și Tai Chi. Acolo a studiat și prințesa Elisabeta a Belgiei, care a absolvit cu diploma bacalaureatului internațional, dar și prințesa Rayah a Iordaniei și regele Willem-Alexander al Olandei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri