printesa diana, printul harry, printul william
Actualitate

Cea mai mare mândrie a prințesei Diana erau copiii ei, prinții William și Harry. / Foto: Profimedia

William și Harry nu vor comemora împreună 25 de ani de la moartea prințesei Diana. Rămân pe continente diferite cu familiile lor

Prinții William și Harry au decis că nu vor comemora împreună nici public, nici privat moartea mamei lor. Prințesa Diana s-a stins acum 25 de ani, în urma unui accident auto care a avut loc în Paris.

Ducele de Cambridge și cel de Sussex au convenit să pună capăt comemorărilor publice și, în schimb, își vor aminti mama împreună cu propriile familii. Cei doi nu au mai vorbit față în față de când au dezvelit o statuie a regretatei lor mame, vara trecută, într-o grădină a Palatului Kensington, fosta ei locuință din Londra.

Citește și: Prințesa Diana și-ar fi prezis moartea. Ce i-ar fi mărturisit avocatului ei cu doi ani înainte de teribilul accident din Paris

printesa diana, printii charles, william, harry
Felicitarea de Crăciun din 1987 cu prințesa Diana și prinții Charles, William și Harry. / Foto: Profimedia

În legătură cu acest subiect, prințul Harry a spus de curând: "Vreau să fie o zi plină de amintiri legate de munca ei incredibilă, în care să împărtășesc spiritul mamei mele cu familia mea, cu copiii mei. Îmi doresc ca ei să o fi cunoscut. În fiecare zi sper să o fac mândră". Fiul cel mic al lui Lady Di rămâne în California alături de soția Meghan și de cei doi copii ai lor, în timp ce William se află în Marea Britanie cu familia lui.

Luna viitoare, Harry și Meghan vor face o vizită în Marea Britanie, însă nu se vor întâlni cu prințul William și Kate Middleton. Pe de cealaltă parte, ducii de Cambridge sunt ocupați cu mutarea din Londra în Windsor și cu integrarea copiilor lor la noua școală.

Citește și: Isterie pe rețelele sociale după ce prințul William a făcut publică o filmare cu fiica lui: ”Parcă o văd pe prințesa Diana!”

Prințesa Diana a murit la Paris, în 1997

În 2022, se comemorează 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady Di și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se afla la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină în care se afla alături de iubitul Dodi Al-Fayed și de garda ei de corp, Trevor Rees-Jones. Șoferul Henri Paul a intrat în coliziune cu o altă mașină, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pilon de susținere al unui tunel, în încercarea de a scăpa de paparazzi. S-a vorbit și despre posibilitatea ca Paul să fi consumat alcool înainte de a se urca în mașină. În urma impactului, Dodi și șoferul au murit pe loc, iar prințesa și garda de corp erau în stare critică. Mama prinților William și Harry a murit la spital. Aceasta avea 36 de ani.

Citește și: Cum arată astăzi viața bodyguardului prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului din '97. A avut rupte toate oasele feței

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri