Prince Harry And Meghan Markle Visit Edinburgh
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle. Getty Images

Prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles: ”Meghan Markle nu e atât de curajoasă!”

Prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles, potrivit lui Paul Burrell, fost majordom al familiei regale.

Despre participarea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, la ceremonia de încoronare a regelui Charles s-a vorbit mult în ultima perioadă, ținând cont de toate acele declarații pe care ducele de Sussex le-a făcut despre rudele sale. Acum, însă, apar noi detalii și, anume, faptul că Harry ar urma să vină în Anglia singur.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat în secret fiica, în SUA. Regele Charles și William au fost invitați, dar n-au participat

Potrivit declarațiilor făcute de Paul Burrell, regele Charles s-a simțit obligat, din punct de vedere moral, să-i invite pe Harry și pe Meghan, în ciuda dezvăluirilor pe care aceștia le-au făcut în documentarul lansat în luna decembrie, precum și în cartea scrisă de Harry.

Deși cuplul nu a confirmat prezența la evenimentul ce va avea loc pe 6 mai, Paul este de părere că Harry va veni singur, căci Meghan nu este atât de curajoasă pentru a bifa o întâlnire cu familia regală.

”Este așteptat ca aceștia să nu se simtă tocmai confortabil să participe la un astfel de eveniment, în special Meghan. Nu cred că ea este suficient de curajoasă sau puternică pentru a fi acolo. Va trebui să-i privească în ochi pe toți acei oameni pe care i-a criticat. Cred că Harry va veni singur, iar ea va susține că nu a putut să participe”, a declarat Paul Burrell, potrivit Mirror.

Citește și: Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

De asemenea, acesta a declarat că lui Harry îi va fi greu să o vadă alături de tatăl lui pe Camilla, regina consoartă, mai ales că el povestea că l-a implorat pe Charles să nu o ia de soție.

Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au rămas fără reşedinţă în Marea Britanie, după ce regele Charles al III-lea le-a retras dreptul de a locui la Frogmore Cottage, în urma publicării unei cărţi de memorii de către ducele de Sussex în care acesta face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, informează presa britanică, relatează AFP.

Publicaţiile The Sun şi The Telegraph relatează că Palatul Buckingham a trimis o "înştiinţare de evacuare" cuplului care a părăsit Marea Britanie în 2020, şi de atunci a lansat numeroase critici la adresa casei regale britanice.

Ce poreclă a primit prințesa Charlotte la școală. Are șapte ani, e o aventurieră și are o personalitate puternică

Frogmore Cottage le-a fost dăruită ducilor de Sussex de către regina Elisabeta a II-a drept cadou de nuntă

Frogmore Cottage, o reşedinţă cu cinci dormitoare lângă Castelul Windsor din vestul Londrei, le-a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de către regina Elisabeta a II-a în 2018 drept cadou de nuntă.

Lucrările de renovare realizate de cuplu, în valoare de peste 2 milioane de euro, au şocat opinia publică, iar prinţul Harry a fost nevoit să înapoieze suma coroanei britanice după mutarea sa, alături de Meghan Markle, în Statele Unite.

familia regala britanica
Charles, alături de Meghan Markle și fiii lui, Harry și William / Foto: Profimedia

Potrivit The Sun, regele Charles nu le-ar fi propus lui Harry şi Meghan o nouă reşedinţă, privându-i astfel de orice locuinţă regală în timpul rarelor lor călătorii în Regatul Unit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri