print harry
Actualitate

Prinul Harry. Profimedia

Prințul Harry continuă să stârnească vâlvă. O poveste din cartea de memorii, desființată de un instructor de zbor: ”E pură fantezie!”

Cartea de memorii pe care prințul Harry a lansat-o în urmă cu aproape două săptămâni a stârnit numeroase controverse. Instructorul lui de zbor din armata britanică, însă, a demontat o poveste scrisă de acesta, explicând că este ”pură fantezie”.

În vârstă de 38 de ani, prințul Harry a făcut numeroase dezvăluiri în cartea de memorii, el vorbind atât despre viața sentimentală, cât și despre relația cu familia regală ori despre timpul petrecut în armată.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

În cadrul cărții de memorii, prințul Harry a povestit că un instructor din armată a oprit în mod deliberat, fără avertisment, avionul cu elice Slingsbyy T67 Firefly. Michael Booley, fostul sergent major, a negat vehement aceasă informație.

”Sunt uluit de asta. Pur și simplu sunt șocat”, a declarat acesta pentru Sunday Mirror.

În cartea de memorii, Harry a scris: ”Într-unul dintre primele noastre zboruri împreună, fără nicio avertizare, Booley a oprit aeronava. Am simțit cum aripa stângă se prăbușește, m-am confruntat cu o senzație teribilă, iar apoi, după câteva secunde care au părut zeci de ani, acesta a recuperat aeronava. L-am privit și l-am întrebat dacă a fost o încercare de sinucidere. Mi-a spus că nu”, a povestit Harry.

Citește și: “Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan”. Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

De cealaltă parte, Michael, care a lucrat 30 de ani în armată, a negat această întâmplare.

”Cred că această poveste a fost puțin dramatizată.”, a spus el, explicând, de asemenea, că întotdeauna i se adresa cu ”Sir”, adică ”domnule”.

În ciuda faptului că este de părere că această poveste este ”pură fantezie”, Michael îl respectă pe Harry: ”A fost un elev excepțional, foarte talentat. Este un bărbat pe care-l respect și de care îmi voi aminti mereu cu plăcere!”

Citește și: Prințul Harry a numit-o pe regina consoartă Camilla „periculoasă”, din cauza legăturilor pe care aceasta le are cu presa britanică

Prințul Harry susține că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana pentru că i-a dăruit "o rezervă"

Prințul Harry susține că tatăl său, regele Charles al III-lea, l-a declarat ”rezervă” încă din ziua în care s-a născut, potrivit jurnaliștilor de la The Guardian.

Conform sursei citate, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit în carte că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana pentru faptul că i-a oferit ”o rezervă”.

"De la început, prințul Harry povestește cum tatăl său, acum regele Charles, i-ar fi spus soției sale, prințesa Diana, în ziua în care Harry a venit pe lume: 'Minunat. Mi-au dăruit un moștenitor și o rezervă. Munca mea s-a încheiat'", scriu jurnaliștii de la The Guardian, potrivit People.

Etichete: printul harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri