printul harry
Actualitate

Prințul Harry în 2012 / Foto: Profimedia

Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit"

Considerat rebelul Casei Regale din Marea Britanie, prințul Harry a făcut câteva mărturisiri uluitoare în cartea sa de memorii, "Spare" ("Rezerva"): de la un conflict care a devenit fizic cu fratele său, la vorbe care l-au rănit din partea tatălui și până la a recunoaște că pe când avea 17 ani a încercat cocaina.

Acesta și-a amintit cum, acum 20 de ani, în timpul Jubileului de Aur al bunicii sale, un membru al staff-ului regal l-a adus de urgență într-un birou, după ce un jurnalist a pus întrebări Palatului despre legăturile prințului cu drogurile.

Citește și: “Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan”. Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

Harry a povestit cum i s-a oferit cocaină într-un weekend petrecut la vânătoare, scrie Daily Mail, care citează extrase din carte. Recunoscând că l-a mințit pe respectivul bărbat care l-a interogat, fiul cel mic al regelui Charles a spus și că ceea ce a făcut la 17 ani a fost felul lui de a "încerca aproape orice ar strica ordinea prestabilită". "Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt la fel de fericit cum mi s-a părut la ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar ăsta era scopul meu. Să simt. Să fiu diferit", a mărturisit Harry despre încercarea lui cu cocaina.

De asemenea, acesta a recunoscut că pe când învăța la Eton, fuma tutun și canabis și bea chiar pe terenul de golf de la Castelul Windsor. 

De-a lungul timpului, au apărut deseori în presă informații și poze legate de nopțile de petrecere ale lui Harry și despre comportamentul lui rebel. De exemplu, în 2004 a avut o altercație cu fotografii strânși în fața unui club de noapte, iar un an mai târziu, de Halloween, a purtat însemne naziste. Alte episoade nebune din istoricul lui sunt cele în care a fost trimis la dezintoxicare pentru o zi sau momentul în care a fost pozat gol în timpul unei vacanțe în Las Vegas.

Citește și: Prințul Harry spune că și-a pierdut fratele “pentru totdeauna” când acesta s-a însurat cu Kate Middleton. Nunta a fost ca un rămas bun

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?