Meghan Markle / Getty Images
Divertisment

Meghan Markle / Getty Images

Meghan Markle, criticată dur de soția unui prezentator TV britanic: ”A avut un comportament grosolan!”

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost criticată în repetate rânduri de-a lungul timpului, iar acum, aceasta a fost pusă la zid chiar de soția prezentatorului TV Piers Morgan.

În cadrul unui interviu acordat de curând, Celia Walden, soția prezentatorului britanic Piers Morgan, a vorbit despre scandalul în care acesta a fost implicat după ce a criticat-o dur pe ducesa de Sussex după ce i-a făcut declarații explozive lui Oprah Winfrey, afirmând că s-a gândit la sinucidere și s-a plâns că nu a găsit înțelegere din partea familiei regale britanice.

Mulți spun că nu se plac, dar care sunt, de fapt, relațiile dintre cuplurile regale britanice. Detalii despre legăturile la mii de km

Atunci, Piers Morgan a criticat-o vehement pe ducesa de Sussex şi a spus că se îndoieşte de veridicitatea afirmaţiilor acesteia, iar ulterior a încetat să mai modereze emisiunea Good Mornind Britain. Acum, soția lui a mărturisit că nu a fost de acord cu decizia luată de soțul ei, însă a ”condamnat” comportamentul ducesei de Sussex, pe care l-a numit drept ”grosolan”.

Totodată, ea a mărturisit că a citit discursul formulat de șefii de la ITV pe care Piers Morgan ar fi fost obligat să-l semneze, însă ea l-a sfătuit să nu și-l asume. De asemenea, ea a declarat că tot mai mulți dintre americani încep să fie de acord cu afirmațiile lui Piers.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Poți afla multe de pe chat-urile din saloanele de înfrumusețare, iar sursele mele de acolo îmi spun că Harry și Meghan au pierdut simpatia americanilor”, a spus ea, potrivit The Telegraph.

Celia și soțul ei, Piers Morgan

De asemenea, jurnalista a declarat că ea și partenerul ei de viață primit amenințări cu moartea de la susținătorii lui Harry și Meghan, ceea ce a determinat poliția să instaleze un buton de panică în casa lor din Londra.

”Am primit amenințări cu moarte, cum ar fi, vom veni și te vom găsi”, a mai spus ea.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle se pregăsesc de botez. Evenimentul, organizat în secret: ”Vor să facă lucrurile în felul lor!”

Piers Morgan, forțat să-și dea demisia

Piers Morgan, celebrul jurnalist din Marea Britanie, şi-a dat demisia de la emisiunea ”Good Morning Britain”, el fiind anchetat de CNA-ul britanic după comentariile pe care le-a făcut la adresa lui Meghan Markle.

OFCOM, organismul britanic de reglementare a audiovizualului, a deschis o anchetă asupra emisiunii ”Good Morning Britain” de la ITV. Demersul a fost făcut după ce au fost făcute mai mult de 41.000 de plângeri în urma comentariilor lui Piers Morgan despre Meghan Markle. Prezentatorul a demisionat, scrie Variety.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce se întâmplă acum între cele două

El a făcut mai multe comentarii acide despre ”sănătatea mintală” a lui Meghan Markle, care a spus că a avut gânduri de sinucidere, şi că s-a adresat familiei regale ”pentru ajutor” doar pentru a fi refuzată.

”La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, nu cred niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle”, a comentat Morgan. ”Nu aş fi crezut-o nici dacă mi-ar fi citita buletinul meteo”.

Morgan, care şi-a început cariera ca jurnalist de presă scrisă şi a fost gazda show-ului de la CNN ”Piers Morgan Live”, a început să lucreze la ”Good Morning Britain” în 2015 ca invitat special şi apoi permanent, alături de co-prezentatoarea Susanna Reid.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?