Meghan Markle a fost dată în judecată de sora ei
Actualitate

Meghan Markle a fost dată în judecată de sora ei / Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de fiul lor la o paradă de Ziua Independenței SUA. Imaginile cu puștiul sunt virale

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au sărbătorit Ziua Independenței la o paradă ce a avut loc într-un resort de ski din Wyoming. Fiul lor, Archie, în vârstă de trei ani, a fost și el prezent la eveniment și a fost văzut în timp ce flutura un steag american.

Au trecut mai bine de doi ani de când au decis să părăsească Anglia și să se stabilească în Statele Unite ale Americii, iar acum prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați la o paradă tradițională ce a marcat Ziua Independenței SUA, ce a avut loc pe 4 iulie.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

În imaginile respective, Harry, care este îmbrăcat în niște pantaloni gri și într-un tricou stă pe un trotuar prăfuit alături de soția lui, Meghan Markle, care poartă niște jeanși gri și un tricou. Alături îl au, însă, pe Archie, puștiul în vârstă de trei ani, care poartă, de asemenea, niște blugi și o cămașă cu dungi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, în imaginile care au apărut pe rețelele sociale, Archie pare foarte patriotic, întrucât
ține în mâini un steag american, pe care-l flutură în timp ce se bucură de o acadea.

De cealaltă parte, însă, potrivit Daily Mail, nu se știe dacă Lilibet, fiica ducilor de Sussex, nu a fost zărită la parada ce a marcat ziua de 4 iulie și nici nu se știe dacă aceasta a călătorit cu ei la Wyoming, acolo unde Meghan și Harry au fost însoțiți de intructoarea ei de pilates, Heather Dorak și de copiii ei.

Citește și: Prințul Harry a vrut să se întâlnească cu William, dar a fost refuzat. De ce n-a vrut ducele de Cambridge să stea de vorbă cu el

Meghan Markle și prințul Harry au trecut aproape neobservați la paradă, însă la un moment dat surorile Susan Mills Echols și Deborah Mills Walls i-au zărit, potrivit Daily Mail.

Acestea au ajuns la paradă dimineața devreme, iar în zona în care se așezaseră au găsit un bărbat care păzea patru scaune pliante: ”Stăteam în apropiere, iar acest bărbat ne-a spus că păstrează scaunele pentru o familie. Am spus că e în regulă, l-am întrebat dacă vrea să ne mutăm, mi-a spus că nu. Totul a fost puțin ciudat.”, a povestit profesoara Susan.

Câteva minute mai târziu, ea i-a observat pe Meghan Markle și pe Harry: ”Nu sunt un fan al familiei regale, așa că i-am căutat pe Google. Am știut că sunt ei. I-am trimis un mesaj fiicei mele și nu m-a crezut. Mi-a cerut să-i trimit o poză. Harry și Meghan nu s-au așezat pe scaunele acelea, au stat pe tortuar, pentru ca Archie să se poată juca.”, a mai povestit ea, potrivit Daily Mail.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică o fotografie cu fiica lor

La începutul lunii iunie, când micuța Lilibet a împlinit un an, părinții ei, prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică o fotografie cu micuța. 

Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt, scris Agerpres.

Citește și: Dovada că prinții William și Harry nu au făcut pace. Au participat la Jubileu, dar nu au schimbat nici măcar o privire sau o vorbă

Un punct culminant al întâlnirii intime de la Frogmore Cottage din Windsor a fost un tort realizat de cofetarul american Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru ducele şi ducesa de Sussex în 2018.

Lilibet/ Twitter
Lilibet/ Twitter

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri